Ekipe najjače skupine EP u rukometu u Varaždinu bazu imaju u Međimurju

U petak 12. siječnja započinje EP u rukometu za muške kojem je domaćin Hrvatska i naši gradovi: Zagreb, Poreč, Split i Varaždin. U varaždinskoj Areni igra najjača skupina D prvog dijela natjecanja u kojoj su dvije europske rukometne velesile: Španjolska i Danska te vrlo dobre Mađarska i Češka.

Utakmice u skupinama A, B i D počinjat će u 18:15 i u 20:30 sati,

Susreti u Varaždinu počinju 13. siječnja, kada u 18:15 igraju Španjolska – Češka, a u 20:30 Danska – Mađarska.

Dva dana kasnije, 15. siječnja, u 18:15 igraju Mađarska – Španjolska i u 20:30 sati Češka – Danska.

Naposljetku, 17. siječnja u 18:15 sati sastaju se Češka – Mađarska i u 20:30 sati Španjolska – Danska.

Kako će EP odmicati rasti će i navijačka groznica, a u Međimurje  osim Danaca, Španjolaca i Mađara koji bi se trebali plasirati dalje u drugi, trebali bi stići također Nijemci, te Slovenci, Makedonci ili Crnogorci.

Najviše se očekuje Mađara, sigurno će ih biti više od 1000 svakog dana kada se igraju utakmice u Varaždinu.

Ono što je manje poznato je da će četiri reprezentacije skupine D, kao i one koje se njima pridružuju u drugom krugu koji se također igra u Varaždinu bazu imati u Međimurju, u hotelu LifeClass Terme Sveti Martin u Toplicama Sveti Martin, a trenirati u sportskoj dvorani OŠ Mursko Središće. Naš hotel LifeClass Terme jedini je na sjeveru Hrvatske mogao zadovoljiti stroge propise EHF o smještaju i svim drugim potrebama reprezentacija koje igraju na EP-u, tako da će od utorka kada u hotel stiže Danska, a zatim i sve druge reprezentacije on zaista biti centar poznatih rukometnih imena.

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.