4 glavne bande u Hrvatskoj

Što se mi u Hrvatskoj isto ne bismo podijelili u bande, baš ko ovi Latinoamerikanci? Ima nas, možemo !
Evo npr:
v LOS PENZIONEROS -vrlo opaka banda koja broji preko 500.000 pripadnika. Kreću se isključivo danju. Od tetovaža na tijelu, preko cijelih leđa imaju tetovažu kontejnera za otpad, dok im na desnoj podlaktici dominira tetovaža računa za struju, vodu i grijanje. Ni droga im nije strana mada oni uporno tvrde da su to lijekovi. Lažu! Opasni ka sam vrag osobno.

v LOS BIROS – izrazito opasna banda koja ljeti broji oko 317.000 članova, no kad sezona završi, broj se penje na 375.000. Kreću se i danju i noću. Na prsima im dominira ogromna tetovaža radne knjižice kraj koje je pečat HZZ-a. Od borilačkih vještina,gotovo svaki član bande barata poznatom vještinom ‘rad-na-crnjaka’. Opasni su ko ranjeni vepar.

v LOS NO PLAĆOS -ova banda je ekstremno opasna. Brojčano su manji, ima ih oko 80.000, a glavne kriminalne djelatnosti su im te da rade, a ne primaju plaću. Na leđima dominira tetovaža lika gazde za kojeg rade, a na podlaktici su dali istetovirati gazdin omiljeni uzvik: “Sutra bi trebala biti!”

v LOS STUDENTOS -ova banda nije toliko opasna, no po završetku fakulteta oni prelaze ili u LOS NO PLAĆOSE ili ove LOS BIROSE. Jedno je sigurno, u LOS PENZIONEROSE neće nikad.

(IZVOR: facebook)

bande

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.