Nova hit serija na HRT-u: direktan prijenos velike nužde

Sjećam se iz osnovne škole da nam je netko od nastavnika pričao kako je za vrijeme jednog kralja (ili cara) u Francuskoj (ili možda Engleskoj?) bila velika čast kad se ujutro prisustvovalo njegovom vršenju velike nužde.
Tko je to doživio, znao je da uživa poseban položaj na dvoru.

To vršenje velike nužde inspiracija je za novu hit seriju na hrvatskoj televiziji Kako seru naše vođe (pohvalno je što su si na Prisavlju dali truda i upotrijebili narodu poznate riječi).
Serijal ide svakodnevno, a termini za prikazivanje osigurani su ukidanjem svih vijesti i informativnih emisija gdje u glavnim ulogima nisu zvijezde današnjice (i prošlosti) iz redova HDZ-a, MOST-a, Domoljubne koalicije, Kolinda, vođe Hrvatskog nogometnog saveza, Kaptola, Bandić i ini podobni.
Zatim su ukinute emisije, dokumentarne, znanstvene ili bilo kojeg tipa koji bi dale samo i naslutiti da se u njima spominju čovjekova evolucija, Darwin, Kopernik, antifašizam i ostala zla današnjice.

Serija je tematski podijeljena po danima, tako da svaki dan imamo druge glavne glumce.

Ponedjeljkom je na rasporedu, za zagrijavanje s početkom novog tjedna, emisija Sranje kroz gusto granje u kojoj nas predstavnici raznih udruga (naravno, obiteljskih) uče kako je štetno masturbiranje jer ono utječe na vaš odlazak na WC, obaveznom druženju u mješovitim grupama s podjednakim brojem pripadnika oba spola, jer nismo ni svjesni kako utječe na zatvor druženje samo pripadnika istog spola. Navodno pripremaju i referendum da se ukinu i podjele na muške lige i ženske lige i da se na svim područjima uvedu samo mješovite lige.
Naravno da bi onda recimo u nogometu, broj jedne ekipe trebao biti smanjen na 10 ili povećan na 12, jer mora biti podjednak broj pripadnika oba spola.
Izuzetak za ravnopravnu zastupljenost su naravno Vlada i Sabor.
Usput je ubačen i kutak kojim se ženama objašnjava da njihovo pravo na pobačaj nije njihovo osobno pravo, već pravo šire zajednice.

Utorkom nam vođe Domoljubne koalicije u emisiji Mi znamo kenjati kenjaju kako su oni Bogom dani i jednog dana ćemo se i mi dočekati Mojsija koji će nas povesti u bolju budućnost.

Srijeda je rezervirana za emisiju Ma poseremo se mi na vas gdje nam predstavnici Dinama i Hrvatskog nogometnog saveza objašnjavaju kako njihova govna vrijede suhog zlata.

Četvrtkom u emisiji Svi su na zahodu gledamo prijenos prazne Sabornice jer su zastupnici u zatvoru, odnosno imaju zatvor pa se dugo zadržavaju na zahodu.
To sa zatvorom je već tako veliki problem da se razmišlja o povećanju zahodskih kapaciteta u Remetincu, budući da izvjestan broj zastupnika svako malo sere u Remetincu, pa onda opet u Saboru.

Petkom u prijepodnevnom terminu ide emisija Kako serka Vlada, no to obično bude samo jedan brzinski proljev budući da im radno vrijeme prestaje u podne i slobodni su do ponedjeljka.

Subota je velik dan, finale, kada nam se Domoljubna koalicija u emisiji Ispraznili smo se veselo objašnjava koliko su ispraznili proračun, i koliko mi moramo natrag napuniti taj proračun.

A nedjelja je, priznajmo, ipak već tradicionalno posvećena Svetoj stolici, ne onoj u Vatikanu, nego onoj na Kaptolu.
Sa koje hipnotizirajućim glasom objašnjavaju da nisu sva govna ista, da ima skuplji, a ima i jeftiniji drek.
Zna se tko ima pravo na skuplji, a koga pripada jeftiniji!
I zašto su neka sranja vječna, a neka samo prolazna!

A svim emisijama je zajednička poanta narodu:
u govnima ste do grla! Vrijeme je i da ih počnete jesti!

Dobar tek

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.