Ovo nije klasična knjižara u kojoj kupujete knjige. Ovo je knjižara za potporu udruzi Mlada pera. Određenim iznosom donacije dobivate željenu knjigu u znak zahvale za donaciju!

Glavni izbor su knjige i slikovnice u nakladi udruge Mlada pera, rezultati literarnih natječaja udruge među osnovnoškolcima i srednjoškolcima. Prikupljenim sredstvima omogućuje se financiranje novih natječaja i izdavanja zbornika i slikovnica.
Opcije uplate:  PayPal, Stripe, G-pay, Apple-pay, uplata na žiro-račun ili KEKS Pay što možete odabrati tijekom narudžbe!

Vrtuljak u vrtuljku

vrtuljak
€3.32
10 % popusta za iznos 5-7,99 € (promo kod 5EURO)odnosno 20% popusta za iznos iznad 8 € (promo kod 8EURO)
Na skladištu
1
Detalji o proizvodu
ISBN: 978-953-59960-5-7
GTIN: 9789535996057

Knjiga Vrtuljak u vrtuljku rezultat je natječaja Napiši pjesmu ili priču koju i objavi knjigu svoju! udruge Mlada pera. Red je bio na nešto sasvim novo, natječaj potpuno različit od svih do sada jer mi volimo različitost, ali i natječaj kao i svi do sada jer smo u udruzi željeli da i dalje pišete, budete literarno kreativni.

Imamo tri tenora, imamo tri mušketira, imamo tri kralja, imamo tri praščića, sada smo željeli tri mlada autora koji će zajedno objaviti svoju prvu knjigu.

Jedan autor dobiva svoju trećinu s poezijom, druga trećina ide autoru proze, treća trećina je naravno vrtuljak poezije i proze!

Na natječaj su 104 autora od 8 do 18 godina poslala 632 literarna rada i žiri je bio vrlo pažljiv i detaljan u ocjenjivanju prije nego je donio odluku, a ona je:

- najbolji vrtuljak poezije i proze poslala je Magdalena Blagec iz Donje Stubice,

- najbolji vrtuljak proze poslala je Ana Fišer iz Osijeka,

- najbolji vrtuljak poezije poslala je Marina Galinović iz Vinkovaca.

Njihovi radovi obogaćeni su izražajnim sredstvima, odlično razvijena i postignuta cjelovita kompozicija, plastični opisi koji nam bez problema pomažu da si dočaramo živu sliku, izazivaju emocije u nama i različite reakcije na pisanu riječ. Tematika njihovih radova je raznovrsna, cijela paleta misli o prošlosti, sadašnjosti, ali i ozbiljnih razmišljanja o budućnosti.

ISBN: 978-953-59960-5-7

Nakladnik: Udruga Mlada pera

Urednik: Gorkić Taradi

Ilustracija: Ika Tomljenović Vitez

Grafička priprema: Domagoj Vitez

Tisak: Tiskara Zelina

Spremi ovaj proizvod za kasnije

 

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom