Oglasi

Ovo nije klasična knjižara u kojoj kupujete knjige. Ovo je knjižara za potporu udruzi Mlada pera. Određenim iznosom donacije dobivate željenu knjigu u znak zahvale za donaciju!

Glavni izbor su knjige i slikovnice u nakladi Udruge Mlada pera, rezultati literarnih natječaja Udruge među osnovnoškolcima i srednjoškolcima. Prikupljenim sredstvima omogućuje se financiranje novih natječaja i izdavanja zbornika i slikovnica.

Vitezovi Proljetne livade

SKU slikovnica
60.00kn
Na skladištu
1
Detalji o proizvodu

Timovi od jednog učenika nižeg i jednog učenika višeg razreda osnovnih škola trebali su napisati nastavak na neku priču koju su dobili od udruge Mlada pera ili vlastitu cijelu priču u kojoj se pojavljuju jedan, dva, tri ili sva četiri viteza Proljetne livade: to su dječak Filip, (izumrla) dodo ptica Picek, (izumrli) baiji delfin Benđi i vrtni patuljak Vanček. Kroz svoje avanture oni nastoje djeci približiti prirodu i na šaljiv način neke po prvi puta u njihovom životu susresti snekim pojmovima kao recimo Down sindrom, haiku poezija, različitost ljudi itd.

Svi radovi objavljeni su u slikovnici Vitezovi Proljetne livade na 40 stranica formata A4.

Do isteka zaliha uz svaku slikovnicu kao bonus dodajemo fasciklu i bilježnicu A4 formata bez linija sa slikom Vitezovi Proljetne livade!

Spremi ovaj proizvod za kasnije

 

Oglasi
Gabi prijevodi
%d blogeri kao ovaj: