Ovo nije klasična knjižara u kojoj kupujete knjige. Ovo je knjižara za potporu udruzi Mlada pera. Određenim iznosom donacije dobivate željenu knjigu u znak zahvale za donaciju!

Glavni izbor su knjige i slikovnice u nakladi udruge Mlada pera, rezultati literarnih natječaja udruge među osnovnoškolcima i srednjoškolcima. Prikupljenim sredstvima omogućuje se financiranje novih natječaja i izdavanja zbornika i slikovnica.
Opcije uplate:  PayPal, Stripe, G-pay, Apple-pay, uplata na žiro-račun ili KEKS Pay što možete odabrati tijekom narudžbe!

Tajne priče Zmajčeka Pozojčeka ( slikovnica) - 35,00 kn

zmajček
€4.65
Na skladištu
1
Detalji o proizvodu
ISBN: 978-953-59960-4-0
GTIN: 9789535996040

Mladi autori - osnovnoškolci dali su si truda i istraživali o temi o kojoj su pisali, vrlo vješto, maštovito u priču su ubacili Zmajčeka Pozojčeka, a opet su njihove priče, zbog mašte ili usprkos mašti, izrazito poučne! Oni su uspjeli dokazati se u sva tri tražena elementa: istraživanju, kreativnosti i poučnosti!

"Rješavaju djeca zadatke iz matematike i sjetim se da nisam pročitala mail što ste nam poslali. Krenem ja njima čitati mail, oni se utišali i kada sam došla do dijela u kojemu pročitam Josipovo ime... On ustaje sa stolice, hvata se za glavu, suze mu same cure niz obraze, prijatelji mu plješću, čestitaju mu, radujemo se svi i vičemo od uzbuđenja. Ostatak dana nije znao kako se zove i samo je vikao kako mu se ruke tresu, a srce hoće iskočiti ispod majice.

Evo, tako je lijepo djelovala ova vijest na nas 🙂

Radujemo se slikovnici i rado ćemo ju čitati.
Samo nastavite s radom Udruge jer radite odličan posao i velika ste nada i poticaj za djecu koja vole pisati.
D.B."

A4 format, 58 stranica

Ilustracije i obrade crteža: Fantasy Factory (http://fantasyfactory.eu/)

Grafička priprema: Daniel Hampamer Kiga

Tisak: Tiskara Zrinski Čakovec

ISBN: 978-953-59960-4-0

Spremi ovaj proizvod za kasnije

Donirajte Udrugu Mlada pera