Oglasi

Ovo nije klasična knjižara u kojoj kupujete knjige. Ovo je knjižara za potporu udruzi Mlada pera. Određenim iznosom donacije dobivate željenu knjigu u znak zahvale za donaciju!

Glavni izbor su knjige i slikovnice u nakladi Udruge Mlada pera, rezultati literarnih natječaja Udruge među osnovnoškolcima i srednjoškolcima. Prikupljenim sredstvima omogućuje se financiranje novih natječaja i izdavanja zbornika i slikovnica.

Tajne priče Zmajčeka Pozojčeka - predbilježite se za svoj primjerak slikovnice i pomozite Udruzi Mlada pera

SKU zmajček
60.00kn
Na skladištu
1
Detalji o proizvodu

Predbilježite se za svoj primjerak slikovnice donacijom 60 kn i pomozite da slikovnica čim prije ugleda svjetlo dana! Kako su zbog koronavirusa Javni pozivi za financiranje udruga ili otkazani ili zamrznuti i ostali smo bez redovnih donacija, a mi smo s natječajem krenuli početkom siječnja računajući na redovne donatore preko Javnih poziva, no sad je situacija takva kakva je, a nismo htjeli ponišititi natječaj jer su si djeca dala truda u istraživanju koje su trebali provesti za priču, ukomponirati Zmajčeka Pozojčeka u priču koja na kraju treba biti poučna.

"Rješavaju djeca zadatke iz matematike i sjetim se da nisam pročitala mail što ste nam poslali. Krenem ja njima čitati mail, oni se utišali i kada sam došla do dijela u kojemu pročitam Josipovo ime... On ustaje sa stolice, hvata se za glavu, suze mu same cure niz obraze, prijatelji mu plješću, čestitaju mu, radujemo se svi i vičemo od uzbuđenja. Ostatak dana nije znao kako se zove i samo je vikao kako mu se ruke tresu, a srce hoće iskočiti ispod majice.

Evo, tako je lijepo djelovala ova vijest na nas 🙂

Radujemo se slikovnici i rado ćemo ju čitati.
Samo nastavite s radom Udruge jer radite odličan posao i velika ste nada i poticaj za djecu koja vole pisati.
D.B."

Slikovnica bude A4 formata, 50 stranica s omotom! Hvala Vam!

Spremi ovaj proizvod za kasnije

 

Oglasi
Rođendaonica Prugi i prijatelji
%d blogeri kao ovaj: