Ovo nije klasična knjižara u kojoj kupujete knjige. Ovo je knjižara za potporu udruzi Mlada pera. Određenim iznosom donacije dobivate željenu knjigu u znak zahvale za donaciju!

Glavni izbor su knjige i slikovnice u nakladi Udruge Mlada pera, rezultati literarnih natječaja Udruge među osnovnoškolcima i srednjoškolcima. Prikupljenim sredstvima omogućuje se financiranje novih natječaja i izdavanja zbornika i slikovnica.
Plaćanje je moguće kreditnom karticom preko Paypala ili uplatom na žiro-račun što možete odabrati tijekom narudžbe!

 

Obiteljski paket

SKU obitelj
100.00kn
Na skladištu
1
Detalji o proizvodu

U obiteljskom paketu su slikovnica Tajne priče Zmajčeka Pozojčeka, bilježnica A4 formata s motivom iste slikovnice za djecu i knjiga Konobar s olovkom Gorkića Taradija za roditelje!

Mladi autori - osnovnoškolci dali su si truda i istraživali o temi o kojoj su pisali, vrlo vješto, maštovito u priču su ubacili Zmajčeka Pozojčeka, a opet su njihove priče, zbog mašte ili usprkos mašti, izrazito poučne! Oni su uspjeli dokazati se u sva tri tražena elementa: istraživanju, kreativnosti i poučnosti!

Knjiga Konobar s olovkom Taradi Gorkića sastoji se od dva dijela:

Prvi dio, Gorkić je govorio!, sadrži šaljive, tzv "mudre" izreke u nekoliko različitih područja:
Konobarski biseri
(Ne)Kultura
Muško-ženski i obiteljski odnosi
Životne mudrosti
Političke gadosti
U ime obitelji zabranjuje se:
Samokritični ispadi
Porcijunkulovo , ravnozemljaši, Božić i Nova godina.

Te misli popraćene su ilustracijama/karikaturama mlade, još neafirmirane ilustratorice Ivane Kiščinal koja je odlično pogodila srž misli i izreka.

Drugi dio knjige, Ah, to ugostiteljstvo! je zbirka blogerskih radova vezana uz ugostiteljstvo, turizam i zanimanje konobar, skup šaljivih priča iz konobarskog života.

Preporučena pošiljka uključena u cijenu!

Spremi ovaj proizvod za kasnije