Ovo nije klasična knjižara u kojoj kupujete knjige. Ovo je knjižara za potporu udruzi Mlada pera. Određenim iznosom donacije dobivate željenu knjigu u znak zahvale za donaciju!

Glavni izbor su knjige i slikovnice u nakladi udruge Mlada pera, rezultati literarnih natječaja udruge među osnovnoškolcima i srednjoškolcima. Prikupljenim sredstvima omogućuje se financiranje novih natječaja i izdavanja zbornika i slikovnica.
Plaćanje je moguće kreditnom karticom preko PayPala,uplatom na žiro-račun ili preko KEKS Paya što možete odabrati tijekom narudžbe!

 

Konobar s olovkom

50.00kn
Na skladištu
1
Detalji o proizvodu

Svakom tko donira 50 kn udruzi Mlada pera poklanjam ovu svoju knjigu jer skupljamo financijska sredstva za izdavanje nove knjige mladih autora. Odvojio sam 100 primjeraka moje knjige Konobar s olovkom, dovoljno je da donirate 50 kn i dobivate ovu knjigu, poštarina uključena u tih 50 kn.

Knjiga Konobar s olovkom Taradi Gorkića sastoji se od dva dijela:

Prvi dio, Gorkić je govorio!, sadrži šaljive, tzv "mudre" izreke u nekoliko različitih područja:
Konobarski biseri
(Ne)Kultura
Muško-ženski i obiteljski odnosi
Životne mudrosti
Političke gadosti
U ime obitelji zabranjuje se:
Samokritični ispadi
Porcijunkulovo , ravnozemljaši, Božić i Nova godina.


Te misli popraćene su ilustracijama/karikaturama mlade, još neafirmirane ilustratorice Ivane Kiščinal koja je odlično pogodila srž misli i izreka.
Drugi dio knjige, Ah, to ugostiteljstvo! je zbirka blogerskih radova vezana uz ugostiteljstvo, turizam i zanimanje konobar, skup šaljivih priča iz konobarskog života, neki sa dvosmislenim nazivom (tko zna, možda i sadržajem) poput
Da bi bila dobra, moraš ga gurnuti do kraja!
Kako ga dobro umočiti
Sjećanje na Valentinovo: namaži me nježno
Konobari bi htjeli da im je veći itd.

Tvrdi uvez, 174 stranice

ISBN: 978-953-48469-0-2Spremi ovaj proizvod za kasnije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donirajte Udrugu Mlada pera