Promocija Zbornika tišine udruge Mlada pera danas točno u podne uz mnoge poznate goste iznenađenja

Danas, 1. travnja 2023. godine, točno u podne u Centru za kulturu Čakovec održat će se promocija Zbornika tišine u nakladi čakovečke udruge Mlada pera.

Zbornik tišine zbornik je neobjavljenih radova skupljanih cijelo desetljeće s različitih natječaja. Naime, izbor radova objavljenih u zborniku pomalo podsjeća na igru Hrvatske Lutrije “Sve ili ništa”u kojoj je Zagrepčanin koji nije pogodio nijedan broj postao bogatijim za 80.000 eura! Dok u toj igri nisi smio pogoditi nijedan broj da bi osvojio dobitak u Zborniku tišinu objavljeni su radovi koji nikada nisu bili nigdje objavljeni jer nisu zadovoljavali formalne uvjete!

A takvih se radova kroz cijelo desetljeće skupilo ravno 777! Tako se u zborniku mogu naći radovi mladih literata iz cijele Hrvatske, susjedne nam Bosne i Hercegovine, ali i Argentine i Australije. Na promociji se očekuje velik broj Međimuraca budući da je po nekoj regionalnoj podjeli najviše radova upravo iz Međimurja!

Za muzičke predahe zaduženi su mladi članovi banda Virtuozi, iznenađenje koje je najavljeno u intervjuu Kad su Virtuozi pravi međimurski maheri koji će u svakom glazbenom intermezzu izvesti obradu poznatih hitova na cimbalu, violinama, gitari i bajsu.

Pod sponzorstvom hrvatskih iseljenika kroz program će voditi gošća iznenađenja, recimo samo da je dobitnica Večernjakove ruže, a ima još poznatih gostiju, neka i oni ostanu iznenađenje no dat ćemo vam mali hint: povezuje ih izreka Neka pati koga smeta!

Ulaznice na promociju su besplatne, ali da bi ušli morat ćete dati točan odgovor na mozgalicu/zagonetku tipa

Marijin otac ima 5 kćeri: 1. Nana, 2. Nene, 3. Nini, 4. Nono. Kako se zove peta kćer?
(Nunu? NE! Njezino ime je Marija.)

Nije teško pa dođite, vidimo se!

 

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.