Vidimo se na humanitarnoj utrci “Šarenim čarapama do cilja”

U subotu, 18. ožujka u 10:30 sati održat će se utrka pod nazivom ”Šarenim čarapama do cilja” u organizaciji Grada Čakovca te uz potporu Atletskog kluba “Međimurje”, Zajednice sportskih udruga Čakovca, Turističke zajednice grada Čakovca, Međimurske županije, Općine Sveti Martin na Muri i Općine Kotoriba.

Start i cilj utrke bit će ispred Turističke zajednice grada Čakovca. Dionica koja se trči je 2103 metara (kroz čakovečki park), kao simbol na 21 „par“ kromosoma kojih kod osoba sa sindromom Down umjesto 2 ima 3 što ih čini jedinstvenima. Kotizacija iznosi 5,00 eura za odrasle i 2,00 eura za učenike, a sva prikupljena sredstva bit će donirana Udruzi za sindrom Down Međimurske županije.

Startni brojevi mogu se podići u Turističkoj zajednice grada Čakovca od srijede 15.3.2023. te na dan utrke u subotu 18.3.2023. od 9:00 sati ispred Turističke zajednice grada Čakovca.

Za sve sudionike utrke bit će osigurano kuhano vino i čaj.

OBAVEZNE šarene čarape i dobra volja!

Razveselite i sebe i sve oko sebe  dolaskom na utrku!
Vidimo se na humanitarnoj utrci “Šarenim čarapama do cilja”

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.