Hrvatska pošta – neažurnije ne može, ali sporije može

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom
Facebook | Twitter | Instagram | TikTok

Na početku ove objave unaprijed ću se ispričati samo jednoj osobi – svom poštaru. Njemu sve pohvale na ljubaznosti, ažurnosti i angažiranosti no njegovoj firmi…ona uvijek samo pokazuje i dokazuje da uvijek može gore.

No krenimo redom.

U nedjelju navečer pomno sam si planirao ponedjeljak jer me čekalo masu obaveza: trebalo je poslati poštu za udrugu, odvesti auto mehaničaru, zakazana je i ergometrija, obilazak lokala za nadolazeće vjenčanje…trebalo je sve pomno isplanirati.

Provjerim radno vrijeme pošte Jug Čakovec, piše na internetu od 7 sati. Odlično!

Dakle, prvo pošta, u 8 sati ostavljam auto kod automehaničara, odlazak za sanitarnu knjižicu i taman u 9 stignem na ergometriju kad sam naručen. Poslije ergometrije mali odmor pa tura po zakazanim terminima u potrazi za lokalom za vjenčanje.

Odlično razrađeno osim jedne sitnice: Hrvatska pošta ne samo da je spora u dostavi pošiljaka  (primjer: pošiljka predana u ponedjeljak u Čakovcu uručena u Varaždinu tek u petak), ne samo da je spora u rješavanju reklamacija (prije vi nakupite još koji mjesec radnog staža nego njihova Služba za korisnike odgovori naravno negativnim odgovorom), totalno su neažurni i korekcijom radnog vremena na internetu s onim u poslovnicama jer, iako je na internetu informacija da Pošta Jug otvara svoja vrata u 7 sati gorko sam se razočarao jer su me dočekala zaključana vrata. Otvaraju u 8 sati.

Hrvatska pošta - neažurnije ne može, ali sporije može Hrvatska pošta - neažurnije ne može, ali sporije može

Pa ti sad vjeruj Hrvatskoj pošti!

Može li se stati na kraj tom monopolu tvrtke koja očito imam manjak broja poštara i osoblja na šalterima no i dalje višak uhljeba po kancelarijama koji ne stignu ništa napraviti ili im se, kao i svim uhljebima svuda, jednostavno ne da?!

Kad vam već fali operativnog osoblja maknite iz poštanskih ureda molitvenike, lampaše, albume sa sličicama i druge totalno nepoštanske proizvode i posvetite se onome što bi pošta i morala raditi: poštanskim uslugama!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.