Predložite svog kandidata za prestižnu nagradu “Zrinski”!

Na svečanoj sjednici povodom Dana Međimurske županije dodjeljuju se nagrade zaslužnim pojedincima, tvrtkama i ustanovama, a ovih dana raspisan je i poziv svim građanima da predlože svoje kandidate za prestižnu Nagradu „Zrinski” Međimurske županije za 2022. godinu.
 

 
Nagrada „Zrinski“ dodjeljuje se građanima Međimurske županije, djelatnim skupinama, trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama građana i drugim pravnim osobama koje žive ili djeluju na području Međimurske županije i to za ostvarene rezultate u prethodnoj godini ili duljem vremenskom razdoblju u području gospodarstva, znanosti i obrazovanja, kulture, zdravstva i socijalne skrbi, zaštite okoliša te drugih javnih djelatnosti.

Prilikom ocjenjivanja vrijednosti ostvarenih rezultata predloženih za Nagradu vrednovat će se kontinuitet u ostvarivanju rezultata, da su postignuti rezultati najbolji na području Međimurske županije, da pravna ili fizička osoba predložena za Nagradu uživa ugled uzornog stručnjaka i djelatnika, odnosno uzorne tvrtke, ustanove, udruge građana ili druge pravne osobe.

Prijedloge za dodjelu Nagrade „Zrinski“ mogu podnijeti građani i njihove udruge, trgovačka društva, strukovne udruge, ustanove i druge pravne osobe, a oni se podnose u pisanom obliku i moraju sadržavati podatke o podnositelju prijedloga (ime i prezime/naziv podnositelja, adresa/sjedište i broj telefona), životopis osobe odnosno podatke o pravnoj osobi koja se predlaže za priznanje (uz obaveznu dostavu OIB-a za fizičke i pravne osobe), naziv javnog priznanja i područje za koje se podnosi, iscrpno obrazloženje zasluga zbog kojih se predlaže dodjela priznanja te odgovarajuću dokumentaciju (objavljeni radovi, analize, prikazi, stručne kritike i ocjene, natjecateljski rezultati, izvadci iz javnih tiskovina o postignutim uspjesima i slično) kojom se potvrđuju navodi iz prijedloga.

Prijedlozi za dodjelu Nagrade „Zrinski“ podnose se Odboru za dodjelu javnih priznanja Skupštine Međimurske županije, na adresu Ruđera Boškovića 2, Čakovec, uz naznaku „Za Nagradu „Zrinski“.

Iz Međimurske županije pozivaju sve da prijedloge za dodjelu Nagrade „Zrinski“ upute Odboru najkasnije do 28. veljače. Detaljnije informacije dostupne su ovdje.

IZVOR: sjever.hr / medjimurska-zupanija.hr
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.