foto: Bayern

Međimurski nogometaš Lovro Zvonarek (17) na pripremama prve momčadi Bayerna

Međimurski nogometaš Lovro Zvonarek (17) pozvan je na pripreme prve momčadi njemačkog velikana Bayerna Münchena. Zvonarek će tako putovati u Dohu zajedno s najvećim zvijezdama bavarske momčadi kao što su Jamal Musiala, Thomas Muller i Alphonso Davies.
 

 
Bayern idući tjedan igra prijateljsku utakmicu s RB Salzburgom prije nastavka Bundeslige, koja od Liga petica ima uvjerljivo najdužu stanku nakon Svjetskog prvenstva u Katru.

Zvonarek se ljetos pridružio Bayernu, redovito igra za Bayern II i juniorsku momčad Bayerna, podsjeća 24sata. Velika je čast za mladog Hrvata što će trenirati i učiti od nekih od najboljih igrača na svijetu, a nadamo se da će Zvonarek uskoro biti i redoviti član A momčadi Bayerna.

Popis igrača prve momčadi na pripremama u Dohi:

Međimurski nogometaš Lovro Zvonarek (17) na pripremama prve momčadi Bayerna

Prije je bio član Koprivnice i Slaven Belupa, koji ga je prošlo ljeto prodao za skoro dva milijuna eura i time napunio klupsku blagajnu. Prošle je sezone u 20 utakmica u HNL-u zabio tri gola i imao dvije asistencije.
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.