Dok ste dečko i puca i onda ono potli

Dok ste išče puca i dečko se vam je na onom drugom lepo i smešno. A dok se oženite….
To vam na primer zgledi ovak
– dečko o puci
Kak se ona navek lepo našminka, ima malo visokši glos ali je to tak kul, te njezine slatke male čobike, pa kaj ak jo moram čakati 2 vure kaj se obleče, to je baš kul. Tak simpa škriplje z zobima dok spi..
puca o dečko
Joj kak lepo cmafče i podrigovlje. Znači da mo je fino kaj kuham. To kaj hrče je mej baš sexi. I nikaj zoto kaj tu i tam prdne mišek moj pak je to prirodno. Što veli da mo noge smrdijo??? Nigdor!
A onda vu braku, nekaj let potlji:
– kak si se to naličila kaj coprnica. Bormeš bi te se čovek splašil v noči. I te čobe čobiš kaj da so te čmele spikale. Tri kile mošče imaš na sebi a našpricala si se kaj me zahlikovlje i išče te 2 vure moram čokati. Dej nej tak kričati tak si kaj cvilidreta. Škriplješ zobima kaj stora vrota. Krej tebe bormeš ne moč spati.
– glej ga kaj bo cmafkal. Bo mi vuha predral. A podrigovlje se tak kaj se hiža steplje. Išče mo je i smešno! Tak si kaj prasec! Kod hodiš tot prdiš. Hrčeš kaj orangutan v đungli! Si ne som pre hiži. Naš te štomfe zul!!! Smrdijo ti noge kaj da je tvorec fcrkel.
Jeeee, tak je to vo ljubavi. Fletno z mišeka zrostemo v hrčico ili prasca.
Idem glet ali moje srčeko hrče….
Suzana Martinuš

 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.