Zepter Hrvatska donirala Therapy Air pročišćivač zraka KBC Sestre Milosrdnice u Zagrebu

Tvrtka Zepter Hrvatska donirala je Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice u Zagrebu vrijedan uređaj – Therapy Air pročišćivač zraka. Riječ je o uređaju koji će biti od velike pomoći hitnoj ambulanti Klinike za pedijatriju i njihovom svakodnevnom radu s najmlađim pacijentima. Therapy Air iON temelji se na revolucionarnoj tehnologiji koja uništava sve bakterije i viruse, stvarajući vrlo čisto i sigurno okruženje u prostoru. Njegovu kvalitetu prepoznao je i Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ koji je ovom uređaju dodijelio vrijedan certifikat i preporuku za korištenje u zatvorenim prostorima.

 “U ime zaposlenika Klinike za pedijatriju i naših bolesnika zahvaljujemo tvrtki Zepter Hrvatska na prepoznavanju specifičnosti pristupa djeci u Klinici za pedijatriju, KBC Sestre milosrdnice. Ova donacija će doprinijeti kvaliteti skrbi ne samo za naše male bolesnike i njihove roditelje već i za sve djelatnike hitne ambulante. Veseli nas mogućnost unapređenja kvalitete svakodnevnog rada što je i prepoznata tradicija ove klinike“, izjavila je predstojnica Poliklinike za pedijatriju, izv. prof. dr. sc. Maša Malenica, dr. med.

„Briga za dobrobit djece i mladih temeljna je odgovornost pojedinca, zajednice, ali i cijeloga društva i kao takva treba biti u središtu svih naših aktivnosti i međusobne suradnje. Zepter Hrvatska već dugi niz godina stavlja naglasak na humanitarno djelovanje te društveno odgovorno poslovanje. Ovom donacijom uređaja za pročišćavanje zraka želimo barem malo doprinijeti potrebama KBC Sestre Milosrdnice, pogotovo hitnoj ambulanti Klinike za pedijatriju te vjerujemo da će biti od velike koristi najpotrebitijima, a to su djeca na koju smo najosjetljiviji“, rekla je Kata Pavlović, direktorica Zepter Hrvatska.

Therapy Air iON predstavlja najnoviju generaciju najučinkovitijeg sustava za pročišćavanje zraka koji koristi provjerenu HEPA tehnologiju u kombinaciji sa snagom negativnih lona. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i sofisticiranom dizajnu uređaja omogućava stvaranje 99,9% čistog zraka te sadrži pet filtera: antistatički, antibakterijski, hepa-filter, anti-alergijski i filter s aktivnim-ugljikom. Tako ovaj pet-filtarski uređaj stvara oko  1.236.000  negativnih iona po cm3, što je jednako količini iona koju nalazimo u nekim od najzdravijih sredina na Zemlji. Osim inovativne tehnologije i visoke učinkovitosti, jednostavan je za korištenje i omogućava održavanje zatvorenih prostora higijenski čistima.

Kvalitetu ovog uređaja potvrđuju i brojni certifikati te priznanja. Therapy Air iON je već sedmu godinu za redom, prema nezavisnom istraživanju njemačkih stručnjaka, proglašavan najboljim pročišćivačem zraka. Dobitnik je i službenog certifikata koji iskazuje da tehnologija ovog uređaja eliminira koronavirus iz zraka te tako sprječava daljnje širenje zaraze. Nadalje, njegovu učinkovitost potvrdilo je i ispitivanje provedeno u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ koji je dodijelio preporuku za korištenje Therapy Air iON uređaja u zatvorenom stambenom ili radnom prostoru. Također, sadrži Allergy-Friendly product certifikat s kojim se potvrđuje da se Therapy Air iON posebno preporučuje osobama s alergijama i astmom, kako odraslima tako i djeci i mladima jer otklanja sve organske i neorganske alergene.

Donacijom Therapy Air iON uređaja Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice u Zagrebu, tvrtka Zepter Hrvatska doprinijet će kvalitetnoj skrbi djece, njihovih roditelja, djelatnika i svih onih koji borave u prostorima Klinike.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.