Jeste li čuli za Literarni kupon koji donosi 20% popusta?

Bliži se vrijeme darivanja no u udruzi Mlada pera znaju da svatko voli pokloniti svojim bližnjima lijepe (i korisne) stvari u bilo koje doba godine. Znaju i da mnogima to nije lako, a htjeli bi da njihove slikovnice, knjige, zbornici s dječjim radovima dopru do vas i vaših bližnjih. Zato su osigurali digitalne darovne kartice udruge Mlada pera. Nakon kupnje primit ćete e-mail s darovnom karticom i uputama za njezino korištenje. Kartica se može koristiti kao plaćanje za sve proizvode koje udruga ima u svojoj knjižari a rok trajanja nije ograničen. Darovne kartice su u protuvrijednosti 5€, 10€, 20€ i 50€.

A želite li sami kupiti neku slikovnicu ili knjigu u knjižari udruge tu nastupa Literarni kupon koji vam donosi čak 20% popusta za sve kupnje preko 15€, samo unesite promo kod 10072017!

Imate dvije mogućnosti da usrećite svoje najdraže, a uz njih automatski potpomažete i udrugu Mlada pera te njen rad s djecom u poticanju dječjeg literarnog stvaralaštva!

Evo odmah i jedne nagrade igre:

zašto su u udruzi Mlada pera za promo kod uzeli 10072017?

Napišite svoj odgovor u komentarima i možda upravo Vi budete sretni dobitnik poklon paketa! Dobitnik će biti objavljen 20.12.2022. godine na Facebook stranici udruge!

 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.