“Zdrava kava s doktorima” u Ludbregu

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka Nismo same u sklopu svog projekta „Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“ održava niz aktivnosti vezanih uz informiranje žena svih dobnih skupina o važnosti prevencije raka dojke. Cilj projekta je prevencija i promocija zdravlja i zdravih navika te povećanje svijesti građana Republike Hrvatske o važnosti prevencije.

 
 

Projekt se temelji na organizaciji „zdravih kava“ u 15 gradova diljem Hrvatske i devet radionica u prostoru Udruge. Kave su namijenjene ženama svih generacija, bez obzira na njihovo zdravstveno stanje, a zamišljene su kao neformalni razgovor građana s liječnicima o svim pitanjima koja ih muče, a koja ili nemaju kome postaviti ili ih se ne usude postaviti svome liječniku.

Stoga Vas pozivamo na „zdravu kavu s doktorima“ koja će se održati
u srijedu, 12. listopada, s početkom u 17:30 sati u  restoranu “Črn-Bel” u Ludbregu

(Vinogradska 87)


Uz članice Udruge na kavi će biti prisutni:

  • Zrinka Rendić-Miočević, dr. med., spec. onkologije i radioterapije, Klinika za tumore Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice Zagreb;
  • prim. Hussein Saghir, dr.med., spec. radiologije, Županijska bolnica Čakovec;
  • Irena Stipešević-Rakamarić, dr. med., spec. javnog zdravstva, voditeljica Odjela za promicanje zdravlja, preventivne programe i zdravstvenu statistiku Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije;
  • Karmen Kokot, dipl. ing., univ. spec. nutricionizma;
  • Gordana Loparić, predsjednica Udruge “Žene u borbi protiv raka dojke – Narcisa”.
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.