Retail park STOP SHOP Ludbreg od danas nudi više

U Ludbregu je svečano otvoren prošireni maloprodajni lanac STOP SHOP koji objedinjuje kvalitetu i pristupačnu kupovinu na jednom mjestu.

STOP SHOP Ludbreg do sada je imao šest zakupaca koji su uključivali pet trgovina i jedan ugostiteljski objekt, a od danas je i službeno proširen na 15 zakupaca s 14 trgovina i ugostiteljskim objektom. Dobrim prometnim vezama te velikim parkirališnim prostorom usmjeren je na štedljive „pametne kupce“ koji cijene pristupačnost i praktičnost, a u okviru ponude mogu se pronaći artikli različite namjene – odjeća, obuća, kućne potrepštine, oprema za djecu, artikli za kućne ljubimce, namještaj i sl. Osim gradonačelnika grada Ludbrega, Dubravka Bilića, svečanom otvorenju prisustvovao je i gospodin Joško Piteša – predstavnik STOP SHOP-a za Hrvatsku, kao i predstavnici zakupaca te brojni gosti i kupci koje je dočekao niz pogodnosti povodom otvorenja proširenog STOP SHOP-a.

„Svi STOP SHOP maloprodajni parkovi u Hrvatskoj nalaze se na odličnim pozicijama koje su jako dobro prometno povezane s ostatkom grada u kojem su locirane, a situacija je ista i u Ludbregu. Krasi ga lakoća pristupa te dobra prometna povezanost javnim prijevozom iz svih dijelova grada. Osim postojećeg STOP SHOP-a, na ovom području trenutno nema trgovačkog centra niti pravog maloprodajnog parka stoga se pitanje proširenja nametnulo samo po sebi s obzirom da područje koje obuhvaća prošireni STOP SHOP Ludbreg broji oko 21.300 stanovnika kojima ovo proširenje donosi opušteno iskustvo kupovine na jednom mjestu“, istaknuo je Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku, STOP SHOP.

STOP SHOP je poznati brend maloprodajnih parkova koji predstavlja jasnu alternativu prenatrpanim, često skupim trgovačkim centrima u gradu. Riječ je o maloprodajnim parkovima koji uključuju privlačne i praktične brendove, a usredotočeni su na gradove srednje veličine. Prošireni STOP SHOP Ludbreg nalazi se u zapadnom dijelu Ludbrega u Ulici Rudolfa Fizira 3, a od glavnog grada je udaljen svega 100-tinjak kilometara. Osim prepoznatljive arhitekture, ugostiteljskog objekta, zelenih površina i igrališta, STOP SHOP Ludbreg kupcima nudi mogućnost kupovine u sljedećim trgovinama: Tedi, Spar, Bipa, Tisak, KiK, NKD, Optika Anda, Pepco, Sport Vision, Offertissima, Mana, ZOO City, Vacom i Sinsay. Ukupna površina ovog STOP SHOP-a s prvotnih je nešto više od 3000 m 2 proširena na 6155m 2 , a broj parkirnih mjesta je sa 139 povećan na 255.

„Iznimno mi je drago da je ovaj projekt maloprodajnog parka, odnosno destinacije gdje na jednom mjestu imamo mnoštvo trgovina prepoznao Ludbreg te da smo danas dobili obilježje pravoga grada. Kad smo započinjali ovaj projekt, svi su govorili da smo nerealni, ali drago mi je da je i STOP SHOP u Gradu Ludbregu vidio potencijal i dobroga partnera za realizaciju ovog zaista velikog projekta, ne samo za naš grad, nego i za cijelu okolicu. Svim zakupcima želim sretan i uspješan rad u Ludbregu, želim da šire svoje poslovanje te da u budućnosti nastavimo ovako dobru suradnju sa STOP SHOP-om, na obostranu korist i zadovoljstvo“, osvrnuo se gradonačelnik Grada Ludbrega, Dubravko Bilić povodom službenog otvorenja.

Uz opušteno iskustvo pristupačne kupovine, ovakav koncept maloprodajnih parkova privlači praktične lokalne dobavljače te kupcima daje dovoljno vremena za uživanje i obavljanje drugih svakodnevnih aktivnosti. STOP SHOP je na hrvatsko tržište ušao krajem 2018. godine i od tada ne prestaje širiti svoje poslovanje. Analize tržišta pokazale su potrebu za otvaranjem više od 20 dodatnih STOP SHOP lokacija u Hrvatskoj s ciljem donošenja pristupačne ponude prilagođene svim dobnim skupinama u manjim mjestima te otvaranja novih radnih mjesta za lokalno stanovništvo. Već za dva tjedna, 27. listopada, planirano je otvorenje najvećeg STOP SHOP-a u Hrvatskoj – onog u Velikoj Gorici, a do kraja godine u planu je otvorenje
prepoznatljivog maloprodajnog parka i u Gospiću.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.