Međimurka Janja Varga dobitnica je priznanja WOMEN LEADERS 2022.

U ugodnom ambijentu hotela Hyatt Regency Beograd u Srbiji, 26. rujna održana je svečana dodjela priznanja WOMEN LEADERS 2022.

S ponosom možemo reći da je Janja Varga, predsjednica udruge Žene poduzetnice Međimurja jedna od dobitnica priznanja WOMEN LEADERS 2022!
 

 
Godišnja priznanja WOMEN LEADERS dodjeljuju se povodom promoviranja ženskog poduzetništva te ekonomskog i socijalnog razvoja, kao i promocije svih društvenih vrijednosti koje su neizostavni dio svakog procesa.

Ova manifestacija jedan je od načina da se predstave uspješne žene, organizacije i pojedinci kako bi šira javnost vidjela da je uspjeh ženskog poduzetništva moguć uz planiranje, marljivi rad i odricanje.

„Izuzetno sam ponosna i zahvalna na priznanju WOMEN LEADERS 2022 jer ona predstavlja poticaj i potvrdu da smo na dobrom putu prema naprijed, ali i viziju koja je postavljena na samom početku osnivanja udruge, kao i inovativnost u poduzetništvu. Ovo priznanje veliki je vjetar u leđa te poticaj da se i dalje radi na poticanju ženskog poduzetništva, kao i na budućoj međunarodnoj suradnji. Hvala organizatorima u ime cijele udruge Žene poduzetnice Međimurja te čestitke svim dobitnicama!“ – istaknula je Janja Varga, predsjednica udruge Žene poduzetnice Međimurja.

Cilj manifestacije je promocija ženskog poduzetništva, uspješnog poslovanja i djelovanja u komercijalnim i nekomercijalnim sektorima, javnoj upravi i umjetnosti u Srbiji i regiji, kako bi se postigao cilj sveukupnog ekonomskog i socijalnog razvoja u društvu.

Tekst pripremila: Tatjana Zoka
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.