Terme Sveti Martin ponovo dobitnik prestižne nagrade ESPA

Terme Sveti Martin i ove su godine dobitnik prestižne međunarodne nagrade dodijeljene od strane organizacije ESPA (European Spas Association / Europsko udruženje toplica) u kategoriji Innovative Spa Education (Inovativna Spa Edukacija).

ESPA je krovna industrijska organizacija kojoj je globalni cilj promovirati toplice u Europi, kao i usluge na bazi termomineralne vode, krajolika i klime, kako bi one bile dostupne što većem broju građana i posjetitelja.
 

 
Terme Sveti Martin primile su ovu nagradu i globalno priznanje kao autentična i jedinstvena destinacija u sjevernoj Hrvatskoj, koja se tijekom godina razvila u „Prvi Healthness resort u Europi“, mjesto za opuštanje i wellness, sport i aktivan odmor, s prvoklasnom domaćom i organskom gastronomijom usred zelenila netaknute prirode.

@termesvetimartin

The First Healthness Resort in Europe. #termesvetimartin #healthness #resort #travel #međimurje #svetimartinnamuri

♬ original sound – Terme Sveti Martin

Kao resort koji svoje temelje ima u holističkoj filozofiji Dr. Rudolfa Steinera svoje goste, ali i zaposlenike potiču na promjenu načina razmišljanja i loših navika, kako bi održali ravnotežu tijela, uma i duha, te samim time zdrav način života. Želja im je također i da stalno mijenjaju navike gosta, što ih tjera da osmišljavaju nove programe koji pomažu posjetiteljima Termi Sveti Martin da postanu zdraviji dok napuštaju resort. Sa cijelom svojom Body Vitality Scan ponudom, prvoklasnom i biodinamičkom ponudom hrane, smještajem u posebno opremljenim sobama, frekvencijskim i terapijama kanabinoidima, jednom od najzdravijih termalnih voda u Europi, te brigom za okoliš, vrlo je lako vidjeti zašto su baš oni dobitnik ove nagrade, s obzirom da upravo kroz svaki aspekt svog poslovanja educiraju kako naše goste, tako i sve zaposlene, ali i vlastitu konkurenciju, o važnosti zdravog načina života i održivog načina poslovanja.

“Ovim putem želimo vam zahvaliti na tome što ste dio našeg tima, te što svojim svakodnevnim radom i trudom pomažete u ostvarenju ciljeva, misije i vizije naše tvrtke. Upravo ste vi kao zaposlenici nositelji našeg uspješnog poslovanja i ambasadori naše Healthness strategije, kao i projekata koji se temelje na održivom razvoju, te očuvanju prirode, što je prepoznato ne samo od strane naših gostiju, već i naših partnera, drugih tvrtka i resorta iz istog sektora, te najbitnije organizacija kao što je ESPA.” – zahvalila je uprava svojim zaposlenicima na ponovnom osvajanju ove prestižne nagrade.


 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.