Magična promocija knjige Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Udrugu Mlada pera uvijek se povezuje s dječjim literarnim radovima no ona u svom programu i prema Statutu ima i poticanje na blogiranje osoba svih uzrasta te aktivno sudjelovanje u komentiranju društvenih, sportskih, kulturnih i socijalnih događanja.

Odrasle smo pozvali da nam šalju svoju prozu i poeziju na kajkavskom narječju koju objavljujemo na portalu udruge Mlada pera za generaciju plus Međimurje info u rubrici Kajkafski kotek.

Još malo ćemo se posvetiti odraslima pitanjem influencera.

Influencer svojim učestalim istupanjem u javnosti utječe na javno mišljenje. Tko kaže da i generacija plus ne možeš biti influencer? Portal Međimurje info udruge Mlada pera za generaciju plus daje priliku Čakovčancima, ali i Međimurcima i šire da određeno mišljenje o nekom (ne nužno dnevnom) događaju, svoj pogled na neki životni aspekt, svoje viđenje nekih društvenih pogleda, kritiku na nečije postupke ili ponašanje ili pak neku turističku recenziju pošalju za objavu na portalu Međimurje info u rubrici Kolumne – blogovi čitatelja.

U sklopu projekta udruge Mlada pera I veliki i mali svoje slovo su dali izdana je knjiga s pričama jednog konobara i jednog automehaničara uz cilj davanja podstreka doslovce svima vođeni poslovicom da odijelo ne čini čovjeka i posao ne određuje vlastite mogućnosti, Svakodnevne priče, ubojstvo i seks!

To su priče koje su Goran Radiković i Gorkić Taradi slali na razne natječaje. Slučajno su otkrili da šalju priče na iste natječaje pa su onda jedan drugome i javljali za svaki novi natječaj.

Neke priče su ušle i u uži izbor, neke su objavljene u online izdanjima organizatora tih natječaja, Goran Radiković je dobio i Posebno priznanje na Kriminalističkom natječaju „Kristalna pepeljara“ 2021. godine pričom NEMESIS koja se također nalazi u ovoj knjizi, a priča Gorkića Taradija Najluđa priča o ničemu objavljena je u časopisu za književnost i kulturu The Split Mind.

Ova knjiga je zapravo zbir tih priča s raznih natječaja: kriminalističkih, znanstveno-fantastičnih, emotivnih, ljubavnih, tužnih, ali i šaljivih, ironičnih, satiričnih! Ima i jedna doista erotična priča, ali puno je važnija poruka koja je poslana tom pričom, jedan obrat u priči koji zaista nitko nije očekivao.

Osvrt na knjigu dat će Lidija Novak Levatić, profesorica hrvatskog jezika i slavistike, a magijom će nas začarati Luka Vidović.

Ulaz na promociju i show poznatog mađioničara Luke Vidovića je besplatan, a sve nove informacije možete pratiti NA OVOM LINKU i ne zaboravite zabilježiti ovaj događaj u svom kalendaru kako bi bili slobodni posjetiti ga!

Knjiga je sufinancirana sredstvima Međimurske županije, Grada Čakovca i Općine Nedelišće, a sponzor promocije su Terme Sveti Martin!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.