Festival balona na vrući zrak na Marini Prelog

Sjeverna obala rijeke Drave, odnosno Marina u Prelogu, ovaj je vikend domaćin novog Festivala balona na vrući zrak. Velebni baloni poletjet će iznad Drave i Preloga, iznad Međimurja i osvojiti nebesa.

Baloni na vrući zrak iznimno su velika atrakcija. Preko trideset godina diljem Hrvatske organiziramo festivale i približavamo ovaj fantastičan sport građanima te smo neizmjerno sretni da ćemo od ove godine dovesti balone na nebo iznad prekasnog Međimurja.“ rekao je Igor Mikloušić, zračni barun i predstavnik organizatora Festivala. „Očekujemo brojne međunarodne pilote, stižu nam sudionici iz  Češke, Mađarske, Sjeverne Makedonije, ali i brojne slovenske i hrvatske ekipe. Stiže i jedna ekipa iz Brazila što ovaj festival čini još bogatijim i boljim.“
 

 
Petak i subota rezervirani su i za noćni spektakl.

Night-Glow je nešto iznimno atraktivno, svi baloni su usidreni, spremni za polijetanje, no mi tada ne letimo već počinje noćni svjetlosni show kad baloni svijetle kao veliki 20 metarski lampioni. Nešto što zaista morate doživjeti“, najavljuje Igor Mikloušić i dodaje: „Zato na prvi vikend rujna pozivamo sve posjetitelje, gledatelje da dođu na Marinu, sjednu na nasip, prošeću među balonima, dođu na piknik i uživaju u spektaklu koji smo pripremili.“ Program festivala počinje u petak, 2. rujna sa svečanim otvaranjem Festivala balona, a program će trajati sve do nedjelje poslije podne.

Festival balona na vrući zrak na Marini Prelog
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.