U Hrvatskoj uskoro novi parlamentarni izbori?

U razgovoru za Novi dan, politički analitičar Anđelko Milardović dotaknuo se, između ostalog, i pitanja jesu li uskoro mogući novi parlamentarni izbori u Hrvatskoj.

-S obzirom na kazališnu predstavu puštanja Pelješkog mosta u promet, čini se kao da se nazire mogućnost predkampanje – rekao je Milardović, a piše N1.

Dodao je da neki izvori kažu da bi se moglo računati već na izbore na jesen, samo da je HDZ prošao bolje na izborima u Splitu
-Ne mogu 100 posto tvrditi da će do tih izbora doći, ali postoje neke naznake poput velike mobilnosti premijera po Hrvatskoj – rekao je Milardović.

Osim aktivnosti premijera Andreja Plenkovića, na tu mogućnost, smatra Milardović, ukazuje i djelovanje oporbe, donosi N1.
-Primjećene su aktivnosti koje se tiču političkog djelovanja SDP-a, razmišlja se o stvaranju koalicije lijevog centra, liberali su također krenuli u nekakvo promišljanje novog saveza… Nešto se događa, ali ne tako jasno da bi mogli zaključiti da će do izbora doći – rekao je.
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.