Ante Rambrot Malenica, predsjednik udruge

Osnovana udruga poduzetnika Varaždinske županije – Liderum

Udruga poduzetnika Liderum osnovana je s ciljem povezivanja poduzetnika i svih onih koji se žele okušati u poduzetništvu.

U aktivnosti udruge Liderum koja se smjestila u varaždinskom Tehnološkom parku mogu se uključiti svi poduzetnici s područja Varaždinske i Međimurske županije, ali i oni koji tek namjeravaju postati poduzetnicima. Kako kaže predsjednik udruge Ante Rambrot Malenica, inače varaždinski poduzetnik, udruga je pokrenuta s ciljem poticanja, osnaživanja i promocije mikro, malog i srednjeg poduzetništva. Nismo politički orijentirana udruga, već smo tu da poduzetnicima pružamo podršku, networking i edukaciju.“

Niz besplatnih aktivnosti za poduzetnike

Iz udruge kažu kako su za ovu jesen pripremili više besplatnih aktivnosti za zainteresirane. Svaki petak od 12:00 do 14:00 sati nude savjetovanje za nove i uhodane poduzetnike. Na predavanju „Kako se uspješno predstaviti na LinkedInu“ možete sudjelovati 14. rujna od 18:00 sati, dok će 23. rujna od 9:30 održati manifestaciju o kontinentalnom turizmu – (FU)TURIZAM. Sve navedene aktivnosti su besplatne, uz prethodnu prijavu na mail udruga@liderum.hr.

Manifestacija (FU)TURIZAM je sufinancirana sredstvima Grada Varaždina, dok je besplatno savjetovanje sufinancirano sredstvima Varaždinske županije u sklopu projekta „Pokreni svoj posao!“.

Ante Rambrot Malenica

 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.