Apriori World nastavlja konzultantsku suradnju za Harvard Medical School

Agencija Apriori World započela je 2021. godine konzultantsku suradnju za Harvard Medical School, a Danijel Koletić, direktor agencije, imenovan je članom tima globalnog razvoja na čelu sa Willom Straughnom, direktorom globalnog programa razvoja Harvard Medical Schoola, koji je povodom obnovljenog ugovora izjavio:

„S Danijelom se radujemo pokretanju dobrih razgovora o tome kako bismo mogli iskoristiti obrazovne resurse Medicinskog fakulteta Harvard za dodatnu inovaciju medicinskog obrazovanja, izgradnju snažnog istraživačkog kapaciteta te razvoj budućih lidera i transformaciju pružanja zdravstvene skrbi kroz edukaciju.“.

Danijel Koletić kao konzultant pokriva područje Europe, Sjeverne Afrike i Bliskog Istoka gdje ima za cilj predstavljanje programa čelnicima vlada, zdravstvenih sustava, medicinskih fakulteta i škola.

Povodom objave nastavka suradnje Koletić je izjavio: „Iza nas je izazovno razdoblje unutar medicinske industrije koje je prouzrokovano pandemijom. U proteklih godinu dana uspjeli smo definirati naše glavne strateške ciljeve i uspijeli započeti određene procese nadogradnje edukacijskih modela kako za neke države tako i za neke medicinske sustave, no predamnom su novi strateški zadaci. Ova suradnja za mene predstavlja stjecanje novih znanja, neprekidno učenje, ali i potvrdu stječenog iskustva kroz 30 godina rada kojeg mogu implementirati na novim zadacima.“.

Medicinska škola Harvard osnovana je 1782. godine, a članovi fakulteta poboljšali su ljudsko zdravlje uvodeći inovacije u svoje uloge liječnika, mentora i znanstvenika. Isprobali su obrazovne modele, razvili nove nastavne planove i programe za rješavanje nastalih potreba u zdravstvenoj skrbi i proizveli tisuće voditelja koji svojom stručnošću i strašću oblikuju područja znanosti i medicine diljem svijeta.
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.