Uhljebljivanje rađanjem djece roditelja-plaćenika za novac proglašeno legitimnim

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom
Facebook | Twitter | Instagram | TikTok

Visoki upravni sud jučer je vratio takozvanu mjeru roditelj – odgajatelj. Što ona znači?

Znači da svi oni koji nisu plaćeni da budu roditelji nisu odgajatelji i da ne odgajaju svoju djecu . Zašto? Zato što nisu plaćeni za to!

Ovi roditelji – odgajatelji (koliko li je ovdje sporno značenje pojma roditelj) su zapravo roditelji – plaćenici i to je pravilan naziv za njih jer su oni plaćeni za to da budu roditelji! Oni naplaćuju svoje roditeljstvo, oni imaju djecu zato da dobe novac za to! Može li se reći da oni pružaju roditeljsku ljubav svojoj djeci? Rekao bih da ne. Oni naplaćuju tu tzv. ljubav, ali osim što su biološki roditelji tu osjećaji prestaju. Dalje postoje samo još osjećaji prema novcu i neradu. Nekad je to bio glavni način uhljebništva jedne nacionalne manjine, ali izgleda da se proširio i u Zagrebu. Uveo ga je Hercegovac koji je volio novcem kupovati ljubav prema sebi.

Ljubav se nikada ne može kupiti! Može se kupiti seks; oralni, analni, vaginalni…kakav god želite, ali ljubav se ne može kupiti!

Nepojmljivo mi je da netko naplaćuje da bude roditelj! Takvim ljudima bi hitnim postupkom trebalo zabraniti da budu roditelji (ne znam zašto mi je palo na pamet kastriranje!) jer oni nemaju djecu zato što ih žele nego zato što žele biti plaćeni za to i ne morati raditi!

Pljuska je to svim onim istinskim roditeljima  koji rade, koji se samo i jedino iz ljubavi prema djeci odlučuju na roditeljstvo, pa uz rad odgajaju svoju djecu. I tu stavimo naglasak na odgajanje! Oni ih odgajaju da treba raditi , uzor su svojoj djeci koja uz njih uče kako treba raditi za život!

A kakav su uzor roditelji-plaćenici „svojoj“ djeci? Kakav su im oni uzor? Čuo sam izjavu jedne te plaćeničke mame kako kaže da se ona sada potpuno posvetila djeci, da to mi ne možemo razumjeti! Kakvo vrijeđanje svih roditelja koji nisu plaćenici – oni se ne posvećuju dovoljno svojoj djeci jer su toliko glupi i neodgovorni da rade umjesto da su lijepo doma, s djecom!

Ne mogu, jednostavno ne mogu niti želim prikriti svoje gađenje prema tom plaćeništvu!

Usput, zašto se ne ozakoni prostitucija u Hrvatskoj? Prostitutke otvoreno vele što prodaju i što naplaćuju! Još bi i plaćale porez, a ne živjele na tuđoj grbači!

PS: Čini mi se i da je jučer jedna spodoba doživjela orgazam bez penetracije, i to na javnom mjestu!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.