Godišnja reklama već od 350 kn?

Sa zadovoljstvom Vam nudimo mogućnost godišnje reklame već od 350 kn donacije Udruzi Mlada pera.

Udruga Mlada pera promiče dječje literarno stvaralaštvo i blogiranje, a od 2017. godine svake godine organizira literarne natječaje za djecu i njihove radove objavljuje na portalTop generacija, ali i u zbornicima koje je do sada izdala tri (Različitost je najzanimljivija boja životaTop generacija i Mozaik poezije i proze) te dvije slikovnice: Vitezovi Proljetne livade i Tajne priče Zmajčeka Pozojčeka!

Svi ti zbornici i sve slikovnice ugledale su svjetlo dana zahvaljujući donacijama građana, pojedinih jedinica lokalne i regionalne samouprave te pojedinih tvrtki.

Kako bi i Vi bili zadovoljni i Udruga Mlada pera osigurala i dalje financijska sredstva za nove projekte, portal Međimurje info nudi Vam u znak zahvalnosti za Vašu donaciju reklamiranje na portalu Međimurje info u sljedećim oblicima:

-donirate li 350 kn udruzi Mlada pera portal Međimurje info će u znak zahvalnosti punih godinu dana rotirati Vaš banner dimenzija 728×90 na vrhu portala ili 300×250 s desne strane portala ispod Godišnji donatori Udruge Mlada pera, a na web stranici Udruge trajno ostajete navedeni kao godišnji donator.

-donirate li 500 kn udruzi Mlada pera portal Međimurje info će u znak zahvalnosti punih godinu dana rotirati Vaš banner dimenzija 600×400 u svakoj pojedinačnoj objavi na portalu.

-želite li objavu PR članka na portalu gdje članak ostaje u arhivi nakon toga dovoljno je da donirate samo 400 kn Udruzi Mlada pera!

-a uzmete li cijeli paket uz donaciju 1000 kn vaš logo ide trajno među sponzore projekta koji je u tijeku!

PDV naravno uključen u sve iznose!

Želite li neku drugu opciju reklamiranja uz donaciju Udruzi Mlada pera , slobodno nas kontaktirajte. Donacije se vrše na žiro račun udruge HR3124020061100838696 pri Erste banci (SWIFT / BIC: ESBCHR22 ), svrha uplate: DONACIJA.

Jer, ne zaboravite, kreativnost je kad sliku koja vas je ostavila bez teksta možete opisati s tisuću riječi.

Evo dijela jednog emaila kako djeca reagiraju kad saznaju da će biti objavljeni u slikovnici:

“Rješavaju djeca zadatke iz matematike i sjetim se da nisam pročitala mail što ste nam poslali. Krenem ja njima čitati mail, oni se utišali i kada sam došla do dijela u kojemu pročitam Josipovo ime… On ustaje sa stolice, hvata se za glavu, suze mu same cure niz obraze, prijatelji mu plješću, čestitaju mu, radujemo se svi i vičemo od uzbuđenja. Ostatak dan nije znao kako se zove i samo je vikao kako mu se ruke tresu, a srce hoće iskočiti ispod majice.
Evo, tako je lijepo djelovala ova vijest na nas 
Radujemo se slikovnici i rado ćemo ju čitati.
Samo nastavite s radom Udruge jer radite odličan posao i velika ste nada i poticaj za djecu koja vole pisati.
D.B.”

Malen izdatak za Vas, ogroman doprinos za djecu!

Gorkić Taradi
Predsjednik Udruge Mlada pera


Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.