Foto: Međimurska županija

Međimurski vatrogasci s olimpijskim medaljama srdačno dočekani u Čakovcu

Na upravo završenoj Vatrogasnoj olimpijadi u Celju, međimurski vatrogasci iz Čakovca, Palinovca, Malog Mihaljevca i Žiškovca ostvarili su povijesni uspjeh osvojivši zlatnu i brončanu medalju, te su predstavljali Hrvatsku i Međimurje s najviše sudionika na vatrogasnoj olimpijadi.  Hrvatsku reprezentaciju predstavljalo je 17 ekipa, među kojima čak 4 ekipe iz Međimurja.

U Celju se natjecala ekipa Javne vatrogasne postrojbe Čakovec – muški A koja je osvojila zlatnu medalju, a ekipa DVD-a  Mali Mihaljevec – žene B okitila se brončanom medaljom. Blizu osvajanja medalje bila je i ženska ekipa DVD-a Palinovec, dok je Vatrogasna sportska udruga Žiškovec sudjelovala u športskom natjecanju u vježbi s preprekama i štafetnoj utrci. Na vatrogasnoj olimpijadi u Celju sudila su i 2 vatrogasna suca iz Međimurja – Damir Novak i Mladen Kanižaj.

Međimurski vatrogasci se mogu pohvaliti najvećim uspjehom vatrogasaca na vatrogasnim olimpijadama, što je rezultat koji im puno znači s obzirom na to da se za takvu vrstu natjecanja priprema cijele godine – ističe voditelj ekipe Mladen Kanižaj.

Čestitke vatrogascima pristižu sa svih strana, a doček u Međimurje priredili su im kolege vatrogasci ispred Javne vatrogasne postrojbe grada Čakovca, njihove obitelji i prijatelji vatrogastva. Čestitke su im na dočeku osobno uputili župan Međimurske županije Matija Posavec, gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini, gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak i načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović.

Nagrađeni vatrogasci nastavljaju sa slavljem u svojim mjestima, dok su rezultati s natjecanja još jedan pokazatelj dobre organiziranosti, kvalitete rada s mlađim uzrastima i interes za vatrogastvo u Međimurju.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.