FOTO: Dalmacija danas

Banožić ponovo pokazao da je nekulturan i nepristojan, ali ipak ostao nevažan

Nakon prigodnih govora oko 22 sata je službeno otvoren Pelješki most. Nevera Mate Rimca je prošla rutom Pelješkog mosta. Započela je velika fešta i velikim ovacijama je dočekano otvorenje mosta kojeg su Hrvati stoljećima čekali.

Svi prisutni su pljeskali, a bilo je i suza. Blagoslov i molitvu na Pelješkom mostu je predvodio dubrovački biskup mons. Roko Glasnović. Svi vodeći uzvanici pridružili su se blagoslovu, a Dalmacija danas je zabilježila neobičan trenutak u tim trenutcima.

Naime, u prvom redu su bili najviši uzvanici, među kojima i ministrica poljoprivrede Marija Vučković. Dok se biskup Glasnović pripremao za molitvu, ministrica Vučković je potisnuta u drugi red. Prvo je stigao premijer Plenković, nakon njega ministri Oleg Butković i Davor Božinović te je za nju postalo pretijesno u prvom redu.

To očito nije zasmetalo ministru obrane Mariju Banožiću, koji se smijao odigranom scenariju. No, na scenu su onda stupili ministri Davor Božinović i Gordan Grlić Radman i vratili su ministricu Vučković opet u prvi plan…

Navedenu scenu pogledajte od 16. minute u videozapisu:

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.