Godišnja reklama već od 350 kn?

Sa zadovoljstvom Vam nudimo mogućnost godišnje reklame već od 350 kn donacije Udruzi Mlada pera.

Udruga Mlada pera promiče dječje literarno stvaralaštvo i blogiranje, a od 2017. godine svake godine organizira literarne natječaje za djecu i njihove radove objavljuje na portalTop generacija, ali i u zbornicima koje je do sada izdala tri (Različitost je najzanimljivija boja životaTop generacija i Mozaik poezije i proze) te dvije slikovnice: Vitezovi Proljetne livade i Tajne priče Zmajčeka Pozojčeka!

Svi ti zbornici i sve slikovnice ugledale su svjetlo dana zahvaljujući donacijama građana, pojedinih jedinica lokalne i regionalne samouprave te pojedinih tvrtki.

Kako bi i Vi bili zadovoljni i Udruga Mlada pera osigurala i dalje financijska sredstva za nove projekte, portal Međimurje info nudi Vam u znak zahvalnosti za Vašu donaciju reklamiranje na portalu Međimurje info u sljedećim oblicima:

-donirate li 350 kn udruzi Mlada pera portal Međimurje info će u znak zahvalnosti punih godinu dana rotirati Vaš banner dimenzija 728×90 na vrhu portala ili 300×250 s desne strane portala ispod Godišnji donatori Udruge Mlada pera, a na web stranici Udruge trajno ostajete navedeni kao godišnji donator.

-donirate li 500 kn udruzi Mlada pera portal Međimurje info će u znak zahvalnosti punih godinu dana rotirati Vaš banner dimenzija 600×400 u svakoj pojedinačnoj objavi na portalu.

-želite li objavu PR članka na portalu gdje članak ostaje u arhivi nakon toga dovoljno je da donirate samo 400 kn Udruzi Mlada pera!

-a uzmete li cijeli paket uz donaciju 1000 kn vaš logo ide trajno među sponzore projekta koji je u tijeku!

PDV naravno uključen u sve iznose!

Želite li neku drugu opciju reklamiranja uz donaciju Udruzi Mlada pera , slobodno nas kontaktirajte. Donacije se vrše na žiro račun udruge HR3124020061100838696 pri Erste banci (SWIFT / BIC: ESBCHR22 ), svrha uplate: DONACIJA.

Jer, ne zaboravite, kreativnost je kad sliku koja vas je ostavila bez teksta možete opisati s tisuću riječi.

Evo dijela jednog emaila kako djeca reagiraju kad saznaju da će biti objavljeni u slikovnici:

“Rješavaju djeca zadatke iz matematike i sjetim se da nisam pročitala mail što ste nam poslali. Krenem ja njima čitati mail, oni se utišali i kada sam došla do dijela u kojemu pročitam Josipovo ime… On ustaje sa stolice, hvata se za glavu, suze mu same cure niz obraze, prijatelji mu plješću, čestitaju mu, radujemo se svi i vičemo od uzbuđenja. Ostatak dan nije znao kako se zove i samo je vikao kako mu se ruke tresu, a srce hoće iskočiti ispod majice.
Evo, tako je lijepo djelovala ova vijest na nas 
Radujemo se slikovnici i rado ćemo ju čitati.
Samo nastavite s radom Udruge jer radite odličan posao i velika ste nada i poticaj za djecu koja vole pisati.
D.B.”

Malen izdatak za Vas, ogroman doprinos za djecu!

Gorkić Taradi
Predsjednik Udruge Mlada pera


Donacije možete izvršiti uplatom na žiro račun HR3124020061100838696 kod Erste banke. Hvala vam što podržavate djecu!

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.