Kako igrati Poljski Multi loto u 2022. godini

Loto igre jedne su od najpopularnijih igara na sreću u većini zemalja svijeta. Pravila igre su jednostavna i svugdje jednaka, igrač bira brojeve za koje smatra da bi mogli biti izvučeni, a ovisno o tome koliko brojeva pogodi, nagrada se povećava. 

Kako bi igračima ponudili što veće šanse za dobitak, poljska lutrija pokrenula je novu igru, Poljski Multi loto, popularno zvanu Multi Multi. Zahvaljujući velikim koeficijentima i šansama za dobitak te kladionicama i online casinima koji su uvrstili ovu igru u svoju ponudu, ova igra je osim u Poljskoj vrlo brzo stekla veliku popularnost i ostalim dijelovima svijeta.

Pravila igre

Poljski Multi loto ima vrlo jednostavna pravila, igrač odabire od 1 do 10 brojeva među ponuđenim brojevima od 1 do 80. Tokom jednog kruga igre lota, izvlači se 20 brojeva, a posljednji izvučeni broj se naziva PLUS broj. 

Ovaj Poljski Multi loto sistem se naziva 20/80, a kako bi igrač ostvario maksimalni dobitak sa odigranim listićem ne mora pogoditi svih 20 brojeva već je dovoljno da ih pogodi 10 i PLUS broj. Minimalni ulog je 8 kuna, ali se mogući dobici povećavaju s visinom uloga.

Kako bi igrači imali što veće šanse za dobitak Poljski Multi loto se izvlači svaki dan u terminima od 14:00 i 21:50 sati, po Poljskom lokalnom vremenu. Nakon svakog kruga izvlačenja rezultati Poljskog Multi lota mogu se pronaći objavljeni na službenim stranicama poljske lutrije. 

Kako si povećati šanse za dobitak?

Kako je poljski multi loto stekao veliku popularnost kako i u Poljskoj, tako i u ostatku Europe i svijeta, brzorastuća online zajednica ove igre na sreću vrlo se brzo aktivirala pa se na internetu mogu pronaći brojne strategije i pomno razrađeni načini kako si maksimalno povećati šanse za dobitak. 

Pravi tajming – statistika je pokazala kako se u prosjeku 5 brojeva iz prethodnog izvlačenja ponavlja u svakom krugu izvlačenja. Ukoliko se u nekom izvlačenju ili dva izvlačenja za redom pojavi manje ponavljanja, očekuje se da će u nekom od idućih izvlačenja broj ponovljenih izvučenih brojeva bit veći od prosječnog. 

Popularni brojevi – Za dobitak je potrebno pogoditi samo 10 od 20 izvučenih brojeva. Praćenjem izvučenih brojeva može se primjetiti da otprilike polovicu pobjedničkih brojeva čine brojevi koji su bili izvučeni u prethodnom izvlačenju. Nemojte birati one brojeve koji se ponavljaju već nekoliko krugova. 
 

 
Strategija niskih/visokih brojeva – Neki statistički podaci kažu kako bi raspodjela brojeva koje birate trebala biti 50:50 što se tiče izbora niskih, od 1 do 40 i visokih brojeva, od 41 do 80.

Nepopularni brojevi – za ovu strategiju je potrebno proučiti brojeve koji su bili izvučeni u dužem vremenskom roku. Kako smo ranije rekli, 20 od 80 brojeva je izvučeno u svakom krugu, što znači da je izvučeno čak 25% ukupnog broja ponuđenih brojeva. Ukoliko primjetite da se neki broj nije pojavio kroz više krugova izvlačenja, vjerojatnost da će biti izvučen u idućem krugu je viša od prosječne. 

Par/nepar – statistika pokazuje da je u čak više od polovice izvlačenja broj parnih i neparnih brojeva koji su izvučeni podjednak, što znači da odabirom 5 parnih i 5 neparnih brojeva možete povećati svoje šanse za dobitak. 

Gdje igrati?

Ne morate biti u Poljskoj kako bi zaigrali poljski multi loto, u Hrvatskoj je moguće zaigrati ovu popularnu igru na sreću u gotovo svim sportskim kladionicama kao i online.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.