Photo by geralt

Budi i ti influencer – pošalji nam svoj komentar

Da, tako je – i ti možeš biti influencer! Neka i tvoje mišljenje utječe na druge! Komentiraj ono na što želiš ukazati i pošalji nam za objavu na portalu Međimurje info!

Influencer svojim učestalim istupanjem u javnosti utječe na javno mišljenje. Tko kaže da i ti ne možeš biti influencer? Portal Međimurje info u suradnji s udrugom Mlada pera daje ti tu priliku! Naime, udruga Mlada pera uz promicanje dječjeg literarnog stvaralaštva promiče i blogiranje kao način izražavanja odraslih. Stoga je portal Međimurje info napravio posebnu kategoriju Kolumne – blogovi čitatelja.

Ti imaš određeno mišljenje o nekom (ne nužno dnevnom) događaju, svoj pogled na neki životni aspekt, svoje viđenje nekih društvenih pogleda, kritiku na nečije postupke ili ponašanje ili pak neku turističku recenziju…ma jednostavno imaš svoj vlastiti, autorski tekst o nečemu; pošalji ga za objavu na portalu Međimurje info.

Naravno, ima i nekih pravila: nema vrijeđanja, nema nebuloznog nabrajanja YouTube linkova, screenshotova tuđih objava, krađe tuđih tekstova. Pošalji svoj tekst, svoje mišljenje o nečemu što znači da ako iznosiš mišljenje nitko te ne traži sudske dokaze za to. Imaš pravo iznijeti svoje mišljenje, svoje viđenje, ali pri tome ne smiješ druge ni vrijeđati ni omalovažavati. Ne inzistiramo na suštoj pristojnosti, ali nikad nismo cijenili influencere koji su slavu stekli nabrajanjem psovki pa takve ne mislimo ni podržavati.

Dakle pošalji VLASTITI tekst koji ćeš naravno potpisati svojim imenom i prezimenom ili će ono biti poznato uredništvu uz objavu tvog aliasa.

Znamo da vas mnoge svrbi jezik pa neka vas malo sad zasvrbe i prsti, natipkajte kolumnu u Wordu i pošaljite. Uz tekst možete poslati i vlastitu ilustraciju.

Dakle, da vidimo tko će prvi iznijeti svoje mišljenje u javnost?

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.