5 najboljih rulet sistema koji stvarno rade!

Rulet se početnicima često čini kao komplicirana igra. Dok je to zapravo jedna od najjednostavnijih kasino igara.

Ovaj ruletni sustav je veoma jednostavan i omogućuje vam da vratite sav izgubljeni novac. Sistem ruleta stvarno funkcionira jer ćete prije ili kasnije vjerojatno pobijediti. 

Ovdje ćemo vam prikazati 5 najboljih rulet sistema koji stvarno rade!

1. Martingale strategija

Martingaleovom strategijom svaki put kada igrač izgubi on udvostručuje svoju okladu. Teorija ove strategije je da kada igrači na kraju pobijede, oni nadoknade novac koji su prethodno izgubili uz mali profit. 

Za ovu strategiju važno je kladiti se samo na parne oklade kao što su crveno/crno, neparno/parno ili 0-18/19-36.

Kako bi martingale strategija bila uspješna, potrebno ju je dugo igrati jer se tako jedino može postići značajniji dobitak.

2. Labouchereova strategija

Labouchereov sustav povećava igračev ulog nakon izgubljene oklade. 

Igrač postavlja cilj koji želi osvojiti. On se zatim podijeli u niz manjih brojeva koji se zbrajaju u taj cilj. Igrač zatim zbraja brojeve s krajnje lijeve i krajnje desne strane niza kako bi odredio prvu okladu. 

Ako igrač pobijedi tu rundu, brojevi se precrtavaju i sljedeća se oklada koristi sa sljedeća dva broja s krajnje lijeve i desne strane. Ako igrač izgubi, iznos oklade se dodaje krajnjoj desnoj strani niza.

Sustav Labouchére je posebno popularan među igračima jer je financijski manje zahtjevniji. Ali i zbog omjera uspjeha koji je dovoljan da vam osigura da ne gubite novac.

3. D’Alembertova strategija

D’Alembertova strategija usredotočuje se na oklade s jednakim ulogom kao što su crveno/crno, neparno/parno ili 1-18/19-36.

Za svaki gubitak, jedan čip se dodaje u igračev ulog. Za svaku pobjedu, ulog se smanjuje za jedan čip.  D’Alembert je još jedna strategija ruleta koja se temelji na teoriji progresije, ali nije toliko agresivna kao Martingale strategija. Sastoji se od toga da igrač postepeno povećava svoj ulog kada gubi i postepeno smanjuje kada pobeđuje.

4. Fibonaccijeva strategija

Fibonaccijev sustav koristi niz brojeva gdje je svaki ulog zbroj prethodna dva uloga. Na primjer, niz brojeva može biti: 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, i slično. 

Sa svakim porazom, slijed se povećava za jedan broj, a za svaku pobjedu igrač bi se vratio za dva mjesta. Jedina druga stvar koju ovdje treba znati je da svaka oklada mora staviti na jednaki ulog kao što je crveno/crno ili neparno/parno.

5. Oklade i očekivana vrijednost

Strategija oklade i očekivane vrijednosti je način korištenja vjerojatnosti za donošenje odluka.

Oklade su oblik kockanja s fiksnim kvotama. Postoje dvije vrste oklada: one u kojima možete pobjediti ili izgubiti i one u kojima morate pobjediti. 

Strategija očekivane vrijednosti način je korištenja vjerojatnosti za donošenje odluka. Temelji se na ideji da ako napravite dovoljno oklada, vaša će prosječna oklada biti pozitivna jer će polovica njih biti dobitna.

Ideja iza ovih strategija je da želite osigurati da vaše oklade imaju veću vjerojatnost dobitka nego gubitka. Oklada s najvećom očekivanom vrijednošću bit će za vas najbolja oklada.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.