Vupaš kaj naškrajbati kajkavskoga ali pak biti influencer?

Udrugu Mlada pera uvijek se povezuje s dječjim literarnim radovima no ona u svom programu i prema Statutu ima i poticanje na blogiranje osoba svih uzrasta te aktivno sudjelovanje u komentiranju društvenih, sportskih, kulturnih i socijalnih događanja.

U sklopu projekta I veliki i mali svoje slovo su dali kojim ćemo napraviti, uvjetno rečeno i pod navodnicima „literarno sukobljavanje“ generacije plus i literata osnovnih i srednjih škola pozivamo sve odrasle da nam pošalju svoju prozu i poeziju na kajkavskom narječju koja će biti objavljena na portalu udruge Mlada pera za generaciju plus Međimurje info u rubrici Kajkafski kotek.

Posvetit ćemo se i  pitanju influencera!

Influencer svojim učestalim istupanjem u javnosti utječe na javno mišljenje. Tko kaže da i generacija plus ne možeš biti influencer?
Portal Međimurje info udruge Mlada pera za generaciju plus daje priliku Čakovčancima, ali i Međimurcima i šire da određeno mišljenje o nekom (ne nužno dnevnom) događaju, svoj pogled na neki životni aspekt, svoje viđenje nekih društvenih pogleda, kritiku na nečije postupke ili ponašanje ili pak neku turističku recenziju pošalju za objavu na portalu Međimurje info u rubrici Kolumne – blogovi čitatelja.

Naravno, ima i nekih pravila: nema vrijeđanja, nema nebuloznog nabrajanja YouTube linkova, screenshotova tuđih objava, krađe tuđih tekstova. Pošalji svoj tekst, svoje mišljenje o nečemu što znači da ako iznosiš mišljenje nitko te ne traži sudske dokaze za to. Imaš pravo iznijeti svoje mišljenje, svoje viđenje, ali pri tome ne smiješ druge ni vrijeđati ni omalovažavati. Ne inzistiramo na suštoj pristojnosti, ali nikad nismo cijenili influencere koji su slavu stekli nabrajanjem psovki pa takve ne mislimo ni podržavati.

Dakle pošalji VLASTITI tekst koji ćeš naravno potpisati svojim imenom i prezimenom ili će ono biti poznato uredništvu uz objavu tvog aliasa.

Znamo da vas mnoge svrbi jezik pa neka vas malo sad zasvrbe i prsti, natipkajte kolumnu u Wordu i pošaljite. Uz tekst možete poslati i vlastitu ilustraciju.

Dakle, da vidimo tko će prvi iznijeti svoje mišljenje u javnost?

Šaljite, očekujemo – objavljujemo!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.