U dva dana preživio sam pokušaj ubojstva i provalu!

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom
Facebook | Twitter | Instagram | TikTok

Sve je započelo na Badnjak kad sam premješten na novu radnu poziciju, ali s istim radnim zadacima među novim starim radnim kolegama. U subotu, u pauzi između dva Uskrsa, kulminirala je atmosfera u tom okruženju pokušajem mojeg ubojstva.

Naime, moj premještaj moja radna kolegica, kuharica, doživjela je kao prosvjetljenje i potvrdu da je u redu raditi prankove na poslu, zezati se, šaliti, snimati šaljive TikTok videe, biti inspiracija humorističnim pričama, ali  i onim krajnje ozbiljnim.

E ovo je jedna od krajnje ozbiljnih priča jer se radi o pokušaju mog ubojstva od strane dotične kuharice. Njoj se izgleda nije dopalo što nije stalna zvijezda mojih TikTok videa nego sam počeo angažirati i druge radne kolege i kolegice i počelo je opsjedanje kad će ona opet biti glavna glumica. Kako sam ja nastavio s angažiranjem drugih zvijezda očito je odlučila da to treba prekinuti mojim ubojstvom.

Izgleda i da je samo čekala pravu priliku, jučer je dočekala i pokušala me ukokati, na sreću neuspješno, mada moram priznati da je uspjela bilo bi to savršeno ubojstvo jer bi izgledalo kao nesreća na radu.

Jedna gošća tražila je toplu coca-colu (hm, da nije možda bila u dosluhu  s njom, pa tko živ pije toplu coca-colu???), a ja da bi došao do nje morao sam pritvoriti vrata u priručnom skladištu. Kroz to priručno skladište vodi i prolaz iz kuhinje na liniju u restoranu. Enivej, dok sam ja bio nagnut nad coca-colom okrenut stražnjicom prema pritvorenim vratima ona je pokušala otvoriti vrata da prođe. Vrata su naišla na prepreku – mene i nisu se otvorila.

E sad kad bi svaki normalan čovjek prvo provjerio zašto se vrata ne mogu otvoriti ona je odlučno, svom snagom, onako krvnički, nogom nasilno odgurnula vrata koja su se uz veliku kinetičku energiju, E=mc2, gdje je m masa moje poveće stražnjice  u koju su se vrata svom snagom zabila i ja sam poletio prema naprijed i čelom se zabio u metalnu stalažu. Zadobio sam ozbiljne ozljede; dvije krvave crte svaka široka 1 mm i duga 1 cm, ali na sreću preživio sam ovaj atentat.

Koliko je ozbiljna ozljeda koju sam zadobio govori posljedica drugog dana, nedjelje.

Dovezao sam se na posao, parkirao, zaključao auto, stavio ključ auta u džep jakne i izvadio bunt ključeva (znate onaj bunt ključeva stan, garaža, poštanski sandučić, ormarić na poslu, ulazna vrata zgrade, šupa…) i zastao skamenjen. Očito zbog posljedica subotnjeg atentata na mene umjesto svojeg bunta uzeo sam ženin bunt ključeva, a ključ njenog ormarića na poslu nikako nije odgovarao mom ormariću.

Zbog toga sam napravio jedino što sam mogao, zamolio sam svog pretpostavljenog da, kao mišićav muškarac, provali u moj ormarić u kojem sam imao drugi ključ od tog istog ormarića. Nisam ni znao da mi je pretpostavljeni vrhunski provalnik jer je uz pomoć satare provalio u moj ormarić bez da je išta slomio, zavinuo, oštetio. Hladnokrvno je uzeo drugi ključ iz garderobnog ormarića da mogu zaključati kad se presvučem za posao.
Zatreba li ikome vrhunski provalnik toplo preporučujem svog pretpostavljenog.

Ako ste pomislili da je tu bio kraj šokovima, varate se jer mi je najveći pripremila jedna mama!
Na jednom stoliću držim dječje tanjuriće, šalice, pribor za jelo…znate one u bojama. I dođe tako jedna obitelj: mama, tata, dvije kćerke. Dok su mama i tata gledali što će uzeti za jelo kćerke su krenule da uzmu dječje zdjelice. Odabrale su zelene, uzele i lijepo ih pipkale prstima uzduž i popreko dok su čekale da mama i tata uzmu jelo, očito potpuno zadovoljne svojim izborom…ali tada dolazi mama, uzima im te zelene dječje zdjelice uz komentar: “Pa nećete mi uzeti zelene!” i da jednoj crvenu, a drugoj roza dječju zdjelicu.
I znate što je onda napravila?
Stavile je te ispipkane zaslinjene dječje zdjelice natrag na kup među ostale!!! Pa halo, i to je roditelj koji će učiti djecu higijeni? Zato sam ja kao konobar prišao, uzeo te zdjelice i rekao mami: To ćemo staviti na pranje jer druga djeca bi jela iz toga!
Evo, konobari moraju mame podučavati higijeni, a nitko nam ne daje beneficirani radni staž mada često nije problem u djeci, u roditeljima je!

PS: Uspijem li se oporaviti od ova dva dana onda danas radim, a sutra sam slobodan!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.