Foto: Artisto

ARTISTO traži programe i umjetnike koji će obogatiti festival Art forest!

Što je Art forest?
2021. godine, održan je, po prvi puta, Art forest – umjetnički festival u suorganizaciji skupine zaljubljenika u umjetnost i prirodu Artisto i Turističke zajednice Općine Nedelišće.

Prostor oko Lovačkog doma u Nedelišću bio je središte dobre energije i kreativne atmosfere, a raznovrsni je program brojnim posjetitelju pružao mogućnost da odaberu nešto za sebe.

Cilj ovog projekta je spojiti umjetnost i prirodu, te potaknuti pojedinca na šetnju kroz neobičan obraz šume. Realizacijom projekta stanovnicima općine i okolnih mjesta omogućuje se uvid u drugi oblik suradnje kroz umjetnički projekt koji je inovativan u korištenju novih pristupa.

Ovim putem pozivamo sve autore zainteresirane za sudjelovanje na Art forest festivalu sa VAŠIM PROGRAMIMA da ispune ovaj obrazac te prijave program!

Prijave se primaju zaključno s 01.06.2022. u 23:59 sati. Nakon toga slijedi odabir programskog odbora te o rezultatima obaviještavamo najkasnije do 05.06.2022.

PRIJAVNICA: https://forms.gle/cTqNKSFgDuZAGBPf7

Dvodnevni festival Art forest je po prvi put pokrenut prošle 2021. godine kojim je stanovnicima općine i okolnih mjesta prikazan drugačiji oblik zbližavanja umjetnika i publike, a sve kroz inovativne umjetničke prakse.
Tako je 2021. u bajkovitom ozračju šume, u galeriji na otvorenom, svoje slike izlagalo čak 28 odabranih autora na “živim” zidovima ili ukomponiranim u floru.

Ovim putem pozivamo sve autore zainteresirane za sudjelovanje na velikoj skupnoj izložbi u šumi, da ISPUNE OBRAZAC ISPOD te prijave dvije slike/skulpture/instalacije! Vaše obrazovanje se ovdje ne gleda, već samo sloboda duha u umjetničkom izražavanju!

Sudjelovanje je potpuno BESPLATNO.

OBRAZAC ZA PRIJAVU: https://forms.gle/GayR7VbwHvgRxwKn7
Prijave se primaju zaključno s 01.06.2022. u 23:59 sati.

Vrijeme održavanja festivala: 18. – 19. 06. 2022.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.