Priuštite si duplo zadovoljstvo: dvije knjige za jednu donaciju kao podrška djeci-piscima

Udruga Mlada pera drugi put će se priključiti obilježavanju Noći knjige koja će se ove godine održati u produljenom izdanju, u razdoblju od 22. do 25. travnja. Tema ovogodišnje Noći knjiga je knjiga kao prostor slobode.

I za same učenike, osnovnoškolce i srednjoškolce udruga Mlada pera je tim povodom pripremila jedno iznenađenje za sve koji će sudjelovati u literarnom natječaju Neje Međimurje tuliko malo kuliko sam jo veliki  (Biramo Najprefriganke i Najprefrigance Međimurja među učenicima osnovnih i srednjih škola, ali preko literarnog natječaja. Njihov zadatak je da na veseli način napišu zašto su oni važni za Međimurje pa je samim time Međimurje važno za Hrvatsku pa i cijeli svijet), pa to iznenađenje proširiti i na osnovnoškolce i srednjoškolce diljem Hrvatske koji će se odlučiti javiti na literarni natječaj Ak slova fčipnem ili ščipnem, zarez fčuknem ili ščuknem?. Detalje ćemo objaviti uoči Noći knjige 🙂

No iznenađenje imamo i za vas!

Udruga Mlada pera pridružit će se i akciji Knjiga svima i svuda i daje vam jedinstvenu priliku:

znate već za knjižaru udruge Mlada pera, to nije klasična knjižara u kojoj kupujete knjige već knjižara za potporu udruzi Mlada pera. Određenim iznosom donacije dobivate željenu knjigu u znak zahvale za donaciju!

Glavni izbor su knjige i slikovnice u nakladi Udruge Mlada pera, rezultati literarnih natječaja Udruge među osnovnoškolcima i srednjoškolcima. Prikupljenim sredstvima omogućuje se financiranje novih natječaja i izdavanja zbornika i slikovnica.

Udruga Vam sada nudi da uplatite donaciju za knjigu koju želite, a zatim u napomenu kod narudžbe napišite koju još knjigu (zbornik, slikovnicu, bilježnice…) želite kao bonus bez donacije, a ne prelazi iznos Vaše donacije! Recimo, uplatili ste donaciju 50 kn za jednu knjigu, kao bonus odabirete još jednu za koju je inače donacija iznos do 50 kn. Slikovito, dobivate 2 u 1! Dvije knjige za jednu donaciju!

Toplo preporučamo da iskoristite ovu priliku i sebi priuštite duplo zadovoljstvo: knjige i podrška djeci! Sada još kliknite NA OVAJ LINK i zavirite u knjižaru udruge Mlada pera!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.