Taylor Swift pobjednica najgore DORE ikad!

Ako sinoć niste gledali Doru, pametno ste napravili; bila je ovo apsolutno najgora Dora ikad.

Pozitivne su samo tri stvari:
– jedna od boljih produkcija, osjetno bolja nego prošle godine, s odličnom pozornicom,
– najbolja glazbeni dio bio je zajednički nastup Franke i Albine dok su se očekivali glasovi,
– jedan jedini nastup bio je nešto novo, nešto originalno i mnogi stručni žiriji iz TV centara su to prepoznali (među njima i žiri TV centra Varaždin – Čakovec koji je dao 10 bodova), no nažalost nedovoljan, i dobar dio glasača publike je prepoznao taj iskorak no nažalost isto nedovoljan. Bio je to nastup Elis Lovrić s pjesmom No War na labinjanskom dijalektu.

Sve ostalo bili su lažni ljubavni jadi, molitve za Međugorje, duhovne obnove, pjesmuljci za lokalne seoske festivale i kopije Albine, s mnogo lošeg engleskog, mumljanja i na hrvatskom i na engleskom (možda i nekom drugom jeziku, ali nije bilo prepoznatljivo kojem ni za Google prevoditelja). Mnogi izvođači bili su zacementirani za mjesto, bez ikakve koreografije, plesača, volje da se pridobije publika i tko zna zašto skoro svi su bili odjeveni u crno. Neki pjevači(ce) bi morali shvatiti i da im je glas izgubio snagu i bolje im je da ostanu u sjećanju po starim hitovima koje su imali.

Pobijedila je Taylor Swift, ups oprostite, Mia Dimšić s pjesmom Guilty Pleasure pa Hrvatska sasvim izvjesno ni ove godine neće vidjeti finale Eurosonga.

Uglavnom, ako niste gledali Doru pametno ste napravili.

(Pitate se zašto sam ja gledao Doru? Završava mi godišnji, danas prijepodne se vraćam kući pa nisam imao pametnijeg posla.)

 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.