Upoznajte blizance rođene u razmaku od 15 minuta, ali u različitim godinama

Brat i sestra blizanci iz Kalifornije rođeni su u kratkom razmaku, ali zbog vremena u kojem su rođeni, na svijet su došli u različitim godinama.

Dječak je rođen 15 minuta prije ponoći na Staru godinu 2021., dok je njegova sestra rođena točno u ponoć te je kao datum rođenja upisan prvi dan nove godine, 1. siječnja 2022.

Njihova majka Fatima Madrigal rodila je Alfreda Antonija Trujilla u 23:45 u petak navečer, objavio je Natividad Medical Center. Samo 15 minuta kasnije, u ponoć, rođena je djevojčica Aylin Yolanda Trujillo, s različitim rođendanom, prenosi NY Post.

“Nevjerojatno mi je da su blizanci, a da imaju različite rođendane”, rekla je njihova majka Madrigal za People. “Bila sam iznenađena i sretna što se Aylin rodila u ponoć.”, prenio je portal Miss7.

Dr. Ana Abril Arias, obiteljska liječnica u bolnici gdje su blizanci rođeni, nazvala je jedinstveno tempirano rođenje “jednim od najupečatljivijih poroda u karijeri.”

“Bilo mi je apsolutno zadovoljstvo pomoći ovim malenima da sigurno stignu u 2021. i 2022. Kakav predivan način da se započne Nova godina!”

Maleni Alfred i Aylin otišli su kući s mamom i tatom Robertom Trujillom ići gdje su nestrpljivo čekali dvije starije sestre i brat.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.