Priznanje za bojanku Vapaj basni

Ovakvu recenziju bojanke Vapaj basni u udruzi Mlada pera doživljavamo kao veliko priznanje i sa zadovoljstvom je javno objavljujemo:

Poštovani ,

oduševljena sam knjigom Vapaj basni. Pročitala  sam ih u jednom dahu, doslovno. Izuzetno su pristupačne za razumijevanje dječjem umu, poučne, pisane jezikom primjerenim djeci, ali isto tako dobro bi došle i starijima jer bi svašta mogli naučiti ili se podsjetiti što to znači biti čovjek.

Sa zadovoljstvom ću koristiti basne u svojem nastavnom procesu jer potiču na razmišljanje i razgovor . Daju mogućnost da se dijete izrazi ako ga nešto muči.

Sve više djece doživljava psihičko, fizičko i virtualno nasilje i te basne mogu pomoći u osvješćivanju i nasilnika i osobe koje doživljava nasilje.

Basne su prožete bogatstvom slika koje si djeca ,a i mi odrasli lako možemo predočiti.

Hvala Vam što ste ovu divnu knjigu podijeli sa mnom.

LP!

Ines Herman, PŠ Turčišće

Želite li svoj primjerak bojanke možete je naručiti preko online knjižare udruge Mlada pera. Količine su ograničene, a bojanka je tiskana u nakladi udruge Mlada pera, sadrži 92 basne osnovnoškolaca basnopisaca iz cijele Hrvatske odabranih između 283 pristigle na literarni natječaj udruge Mlada pera “Basna je priča prava jer životinja mudrost izgovara!”, a ilustrirao ju je Goran Radiković,

Format: A4

Stranica: 104

ISBN: 978-953-59960-6-4

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.