Gorkić je govorio o jajima hodajući po jajima

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom
Facebook | Twitter | Instagram | TikTok

Kaže neki dan tamo neki tip, valjda iz HEP-a da moramo biti iskreni i priznati da imamo najniže cijene energenata u EU. To je vjerojatno istina, samo ga izgleda jebe nadmorska visina: cijena energenata su neznatno niže od onih u EU, a plaće u Hrvatskoj su potonule dok su se ove u EU popele na planine!
Gorkić je govorio!

Kaže voditelj u Dnevniku da je naša policija zadala još jedan udarac tamo nekakvoj švercerskoj kriminalnoj organizaciji. Kap je to u moru i slab udarac bilo kakvoj kriminalnoj organizaciji dok se ne rasformira glavna kriminalna organizacija kod nas, zna se koja!
Gorkić je govorio!

Kad smo već kod tih kriminalnih organizacija za koje se cijelo vrijeme priča da su odlično organizirane, zašto ih ministar Horvat ne pozove u pomoć da mu pomognu barem malo u organizaciji jer njemu to slaganje kockica nikako ne ide!
Gorkić je govorio!

Osim toga, možda je ova Vlada i u pravu kad tvrdi da nismo objektivni. Poskupljuju struja i plin i narod se nešto buni, a to što prodavači jaja koriste priliku i poskupljuju jaja na to se samo smješkamo!
Gorkić je govorio!

Zbog naglog porasta interesa za tečajeve pečenja i kuhanja bez jaja, naročito među članicama HDZ-a i suprugama članova HDZ-a, navodno će se tečajevi održavati i subotom i nedjeljom, a uskoro navodno kreće i karavana po Hrvatskoj. Koliki je interes najbolje pokazuje podatak da je i vodeća TV kuća po kasiranoj TV pretplati zainteresirana za emisiju u udarnom terminu!
Gorkić je govorio!

Mislite li da će doista biti zabranjena pjesma Nadalina zbog stihova o jajima?
Gorkić je govorio!

Nego onaj Ćorić, možemo li i za njega finim rječnikom reći da je osobenjak i boem, ovo boem barem među narcisima?
Gorkić je govorio!

SDP u Međimurju ima uskoro izbore. Baš me zanima koji su Posavčevi, a koji Čačićevi kandidati!?
Gorkić je govorio!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.