Postavljeni spremnici za odvojeno sakupljanje smeća u obliku životinja

Postavljeni su spremnici za odvojeno sakupljanje otpada na području grada Mursko Središće u obliku delfina, medvjeda i žabe za koje je Grad Mursko Središće potpisao Ugovor o neposrednom sufinanciranju nabave komunalne opreme s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost kojim se sufinancira nabavka kanti za odvojeno sakupljanje otpada u obliku životinja.
 

 
Vodeći brigu o okolišu i okruženju u kojem živimo važno je razvijati ekološki osviještene navike kod djece od najranije dobi.

Dobar način za to je svakako djeci učenje učiniti zanimljivim i pristupačnim. Grad Mursko Središće nabavio je šest setova spremnika za odvojeno prikupljanje otpada u obliku delfina, medvjeda i žabe za sakupljanje otpada vrste: papir, plastika i staklo.

S ovim zanimljivim oblicima kanta za smeće djeca će kroz igru učiti o sortiranju smeća. Spremnici su postavljeni na lokacijama gdje se kreće najviše djece na području grada, a to su: Osnovna škola Mursko Središće, Područna škola Peklenica, Područna škola Hlapičina, Dječji vrtić Maslačak Mursko Središće, skela Fusek Mursko Središće i dječje igralište na Šetnici sv. Barbare.
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.