Izgorio kombi Hrvatske pošte – jeste i vi bespovratno izgubili pošiljku ili poklon?

Vozilo Hrvatske pošte zapalilo se u srijedu na autocesti A1 kod Ploča, u požaru nema ozlijeđenih, ali su u vozilu izgorjele sve pošiljke s Korčule.

Vozilo je u požaru potpuno uništeno, zajedno s pošiljkama s Korčule koje su zaprimljene 21. i 22. prosinca, izvijestili su iz Hrvatske pošte te su se ispričali korisnicima.

“Ispričavamo se svim korisnicima čije pošiljke su uništene u požaru i zahvaljujemo im na razumijevanju. Pozivamo korisnike s Korčule, koji su 21. i 22. prosinca slali pošiljke, da se jave našoj službi za korisnike telefonski na 072 303 304 ili putem kontakt obrasca na https://kontakt.posta.hr kako bi ostvarili pravo na naknadu štete“, poručili su iz Hrvatske pošte.

Najavili su kako će više detalja o događaju objaviti nakon izvida.

Krešimir Domjančić, voditelj odjela za odnose s javnošću HP-a gostovao je u RTL-u Danas gdje je rekao kako su izgorjele sve pošiljke koje su stanovnici Korčule poslali 21. i 22. prosinca.

“Radi se o svim vrstama pošiljaka, od običnih pisama do preporuka i paketa”, kaže Domjančić koji dodaje kako vozač nije ozlijeđen i dobro je.

Govorio je potom i o ovogodišnjim gužvama istaknuvši kako bilježe porast od 30 posto u odnosu na prošlu godinu koja je bila rekordna. Rekordni dan pak ove godine bio je crni petak kada su u sortirnici u Velikoj Gorici sortirali 80 tisuća paketa.

U konačnici, ne očekuju nikakve probleme s dostavom. Domjančić govori kako je i epidemiološka situacija bolja jer prošle godine u 12. mjesecu 20 posto radnika bilo je u izolaciji.

“Pošiljke iz EU bez kašnjenja, ali dulji transport očekuje se iz udaljenih zemalja, kakve su Kina i Amerika”, tvrdi.

Zaključuje kako ljudi danas rijetko šalju pisma i razglednice, ali i dalje ima onih koji njeguju taj običaj.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.