Zagreb Advent Run: Produljene prijave do 5. prosinca

Prijave za najveseliju adventsku utrku Zagreb Advent Run produljene su do nedjelje, 5. prosinca, a prijaviti se možete na www.zagrebadventrun.hr. Sudjelovanjem u utrci podržavate rad udruge „Nismo same“ jer će se dio kotizacija od utrke donirati njihovom projektu „Nisi sama-ideš s nama“ kojim se omogućava besplatan taksi prijevoz ženama oboljelim od raka na kemoterapije.

„Sa svih strana nam dolaze pozitivne reakcije i poruke podrške za ovu lijepu blagdansku priču. Zagreb Advent Run je zaista poseban doživljaj jer u krugu svojih obitelji i prijatelja u predbožićno vrijeme zajedno činimo dobra djela uz veliku dozu smijeha i zabave. Još kad bi u to vrijeme pao snijeg, atmosfera bi bila idealna“ rekla je Renata Sopek, ambasadorica utrke.

Centar Zagreba, osim božićnih lampica i dekoracija, ukrasit će brojni sudionici u šarenim kostimima koji će ove godine trčati i hodati u znak podrške svim ženama oboljelima od raka. Utrka će se održati u nedjelju, 12. prosinca, s početkom u 12 sati sa startom i ciljem ispred hotela The Westin Zagreb, a dio sredstava od uplaćenih kotizacija donirat će se Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka „Nismo Same“.

Udruga će donacijska sredstva iskoristiti za svoj projekt „Nisi sama – ideš s nama!“ u sklopu kojeg osiguravaju besplatan prijevoz ženama oboljelih od raka na kemoterapije. Projekt se financira isključivo iz donacija, a do sada su kroz njega osigurali prijevoz za sveukupno 447 žena, što je više od 16.000 besplatnih taksi vožnji. Iz tog razloga važno je podržati ovaj projekt kako bi nastavili sa svojim plemenitim djelovanjem i u što većoj mjeri pomogli ženama koje vode bitku protiv različitih oblika raka.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.