Sakupljači potpisa za izbore, nemojte opet krivotvoriti moj potpis!

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom
Facebook | Twitter | Instagram | TikTok

Još po oglasnim panoima ima plakata od prošlih redovnih lokalnih izbora, a već su počeli nicati novi za izvanredne izbore u Međimurju za župana, na svjetlo dana izlaze i imena kandidata. Sve divno i krasno, ali ja još čekam odluku DORH-a što je s mojom prijavom krivotvorenja mog potpisa za kandidata/kandidatkinju za gradonačelnika/cu na tim nedavnim lokalnim izborima.

Naime, dobio sam email iz nepostojeće udruge da je jedna stranka nezakonito došla do mojih podataka (broj osobne, OIB itd.) i krivotvorila moj potpis na listi za podršku određenom kandidatu/kandidatkinji; moj i još 30% drugih. Taj email proslijedio sam GIP-u, ŽIP-u i DIP-u te AZOP-u i PU Međimurskoj. Nakon jednog dijela istrage pozvan sam u PU Međimursku koja je neosporno dokazala da je moj potpis krivotvoren na drugoj listi što me jako iznenadilo jer za tog kandidata/kandidatkinju tako nešto nikad ne bi očekivao, a nije bila ona stranka koja je navedena u emailu prijavljivača. Čisto sumnjam da je netko išao krivotvoriti samo moj, jedan potpis no ograničimo se na to da moj potpis doista jeste krivotvoren.

Budući da ne znam u kojoj je fazi istraga, je li policija završila istražne radnje i proslijedila saznanje DORH-u ili nije i koliko ja smijem toga iznijeti u javnost ima jedan stvar koja sam siguran da smijem: imam pravo tražiti da netko opet pri skupljanju potpisa podrške ne krivotvori moj potpis i ne zloupotrebljava moje osobne podatke. Ako netko nije sposoban skupiti potreban broj potpisa kako može računati da će osvojiti potreban glasova. A ako osvoji potreban glasova i bude izabran postavlja se pitanje je li on/ona bio/bila legitiman kandidat.

Nije ovo nikakva ucjena ni prijetnja, ovo je jednostavno molba da moje ime izostavite iz svojih prljavih političkih igara.

Što će biti s tekućom istragom oko zloupotrebe mojih podataka i krivotvorenjem mojeg potpisa na prošlim izborima ne znam, prijavio jesam, spreman sam svjedočiti bez obzira na to što znam o čijem imenu se radi (imenu za koga su se skupljali potpisi!). Hoće li istraga ići do kraja, ne znam! Stoga samo jedna ljudska molba – ne zloupotrebljavajte moje podatke i ne krivotvorite moj potpis opet. Nije stvar što ću saznam li opet prijaviti, stvar je u tome što se osjećam tada prljavo, iskorišteno, prevareno. Potpise podrške ne dajem nikome, glasam po svom izboru. Velika je prijevara ako  na izborima pobijedi netko tko zapravo legalnim putem nije skupio dovoljno potpisa podrške.

Molim također medije da mi ne šalju sad upite tko je krivotvorio moj potpis na prošlim lokalnim izborima jer još ne znam smijem li s tim u javnost, za to se obratite PU Međimurskoj ili Općinskom DORH-u, možda i saznate u kojoj su fazi izvidi nakon što je utvrđeno da je moj potpis krivotvoren.

Danas su Svi sveti i asocijacija da i mrtvi glasaju potaknula me da danas objavim ovu zamolbu da se ne ponovi krivotvorenje mog potpisa.

Hvala na razumijevanju,

Gorkić Taradi

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.