Nedjelja 28.11. – novi početak za Međimurje!

Drage Međimurke i Međimurci,

svakom tko želi bolji život u Međimurju trebalo bi biti u interesu izaći na izbore u nedjelju i izravno odlučiti o našoj zajedničkoj budućnosti. Do ove situacije došli smo zbog ostavke župana, njegovog izravnog priznanja da u okolnostima u kojima se našao nije moguće da bude na čelu županije. U međuvremenu se nije ništa promijenilo i zapravo smo sada u poziciji da javnost prije nekih drugih tijela može i treba odlučiti što je ispravno. Po mišljenju većine birača s kojima sam ovih dana pričao, nije ispravno da bilo tko sebe smatra većim od Međimurja. Funkcija župana treba služiti Županiji i opasno je ukoliko se te uloge zamijene.

Za ovu nedjelju se može reći da je poput prvog poluvremena. S obzirom na broj kandidata, izgledno je da ćemo imati i drugi krug izbora, ali nije nebitno s kakvim ćemo rezultatom ući u to završno odmjeravanje. A drugi će krug ustvari biti opći referendum želimo li da sve bude po starom ili želimo bolji život u Međimurju.

I na kraju, skrećem vam pažnju na brošuru koju sam vam poslao poštom, a prilažem i poveznicu na njezino digitalno izdanje. Hvala vam na pozornosti i podršci. Molim vas da dobro razmislite o svemu, izađete na izbore, ali i da na izlazak pozovete sve svoje bližnje i prijatelje.

Hvala vam!

Darko Zver

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.