Blue Jeans Radio – doživjeti 100-tu!

Slušaš?

“Samo dobre vibracije!” – moto je omiljene zabavne emisije Blue Jeans Radio, autora Roberta Lisjaka, koju vodi u duetu s prekaljenim radijskim vukom Robertom Srnecom, a emitira se na Radio Hrčku, Hrvatskom Radiju Čakovec, subotom popodne.

Ova je subota malo posebnija, jer prema slušateljima će točno u 15:15 sati, zaploviti 100-ta epizoda ove popularne emisije!

Različit od svega što se danas može čuti u domaćem eteru, Blue Jeans Radio prepun je mnogobrojnih atraktivnih rubrika (falačeca), različitih zabavnih informacija, neprekidnih šala i pošalica voditeljskog dvojca, te, naravno, dobre stare mjuze – one iz prošlog stoljeća. Razgovori o politici su strogo zabranjeni!

Slušatelji su od početka vrlo pozitivno reagirali i prihvatili takvu vedru i opuštajuću koncepciju mozaične stukture i dinamičnog ritma, pa se danas Lija i Srna s ponosom mogu pohvaliti da je Blue Jeans Radio jedna od najslušanijih emisija u međimurskom radijskom prostoru, a sudeći po javljanjima slušatelja u emisiju –  i puno, puno šire…

U ovo današnje turbulentno vrijeme, s čim god se bavili, najteže je održati stalnost i pri tom ne izgubiti kakvoću. Liji i Srni, dečkima iz Blue Jeans Radija, pošlo je to za mikrofonom već stotinu puta.

I zato im od srca čestitamo!

Blue Jeans Radio – doživjeti 100-tu!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.