VIDEO: Objavljena je najava za remake filma „Sam u kući”

20th Century Studios je u suradnji s Disneyem objavio trailer za film Home Sweet Home Alone, koji će biti remake izrazito popularnog serijala Sam u kući.

Redatelj Dan Mazer, u suradnji sa scenaristima Mikeyem Dayem i Streeterom Seidellom, napravio je film slične tematike i sadržaja kao u originalu. U novom filmu, glavni lik je dječak Max Mercer, kojeg roditelji zaborave u kući prije božićnog putovanja u Japan. Nakon toga, on brani kuću od lopova na maštovite načine.

U glavnoj ulozi je Archie Yates, a uz njega glume Ellie Kemper, Rob Delaney, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Chris Parnell, Ally Maki, i Devin Ratray. Devin Ratray u originalu je glumio starijeg brata dječaka ostavljenog kod kuće, a ovaj put je u ulozi policajca.

Ipak, čini se da ovakva obnova omiljenog klasika nije naišla na odobravanje. Najava na YouTubeu skupila je 19 tisuća reakcija sviđa mi se, ali čak 79 tisuća reakcija ne sviđa mi se. Ispod videa se mogu naći brojni nezadovoljni komentari, od kojih mnogi tvrde da je ovakav remake nepotreban te da nitko ovo nije tražio.
– Sada znam što ću gledati ovog Božića: Sam u kući 1 & 2! Nijedan drugi Sam u kući film ne može nadmašiti ova dva.

– Kevin je zaboravljen od svoje obitelji – naručio je kartu za avion putem interneta – Kraj.

– Iskreno, radije bih pogledao R-rated nastavak u kojem glumi Macaulay Culkin u John Wick stilu.
Samo su neki od nezadovoljnih komentara. Najavu možete pogledati ispod.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.