Foto: Gordan Panić

Našao posao u struci i napustio nogometni klub za koji je igrao

Vinkovački nogometni drugoligaš neočekivano je ostao bez igrača, čovjek je pronašao posao u struci i nebeskoplavi dres zamijenio medicinskom kutom. Nekad je bio igrač Osijeka i Hajduka.

Iz vinkovačke Genscherove ulice stigla je vijest kako je Cibalia raskinula ugovor s 24-godišnjim Zvonimirom Filipovićem, koji je u Osijeku našao posao. Ovoga se ljeta vratio u klub kraj Bosuta, mislio je pomoći Cibaliji u Drugoj HNL, ali pronašao je posao koji nije mogao uskladiti s nogometnim obvezama u jednom drugoligašu.

  • Ljetos, kad sam se vratio u Cibaliju, sa sportskim direktorom Krešimirom Tomićem sam se načelno dogovorio da će mi klub izići u susret ako nađem neki posao koji bi zadovoljio moje životne ambicije. To se sada i dogodilo, zaposlio sam se u Osijeku, u struci, kao medicinski tehničar i priča se rasplela ovako kako se rasplela. Nisam mogao birati trenutak, ukazala se prilika koju nisam smio niti mogao propustiti. A ako se zaposlim, ne mogu biti na stipendijskom ugovoru s klubom. A i ne mogu odrađivati ​​svakodnevne zahtjeve, gotovo profesionalne, drugoligaške obveze – kazao je Filipović za portal vinkulja.hr.

Njegova priča s Cibalijom je završila, ali 24-godišnjak ne odbacuje mogućnost da zaigra u nekom klubu iz Treće HNL “Istok” koliko mu obveze dopuštaju. Navodno je već u pregovorima s liderom trećeligaškog istoka Vukovarom 1991.

Filipović odlazi iz Cibalije kao drugoligaški igrač, ali s Vinkovčanima je igrao i Prvu ligu. Bio je još član Osijeka II, Hajduka II, Mladosti iz Petrinje te Solina, piše Glas Slavonije.

Nakon odlaska Filipovića predsjednica Cibalije Dea Lasić je poručila:

  • Reagirala sam ljudski i poštovala nečiji dogovor. Ali ovo je posljednji ovakav slučaj koji se dogodio. Nitko tko ima ugovor ne može više nikamo!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.